Først skrev vi kontrakt med Stine Skogrand, og efterfølgende gik holdet på banen og slog Team Esbjerg med 28-27, hvilket må siges at være et af sæsonens bedste resultater.

Det var en særdeles tæt kamp hele vejen, hvor holdene skiftedes til at være i teten, især i 1. halvleg. Det var tydeligt, at Silkeborg-Voel havde tænkt sig at revanchere det store nederlag fra sidste gang de to hold tørnede sammen, og der blev kæmpet for hver en millimeter på banen. En tæt 1. halvleg sluttede med en lille føring til Silkeborg-Voel på 16-15, og dermed var der lagt op til en spændende 2. halvleg.

De to hold fulgtes ad i starten af 2. halvleg, men midtvejs formåede Michaela Ek først at gøre det til 23-20 og efterfølgende til 24-20, og så lignede det pludselig for alvor en overraskelse. Christina Wildbork var også flyvende, og fortsatte de gode takter fra i lørdags, og blev dagens topscorer med 10 mål, og hun sørgede på kritiske tidspunkter for vigtige mål, og i en tæt afslutning, lykkedes det de grønne at stå distancen, og sikre sig to flotte og livsvigtige point over en af DM-favoritterne.

Mere om kampen senere.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com