Så har vi taget hul på et nyt år, og vi lægger ud med at jagte point ude i aften klokken 20.30 mod fremadstormende Odense HC. Kampen bliver vist på TV2 Sport.

Jakob Andreasen understregede til holdets sidste træning tirsdag eftermiddag, at det ikke bliver nogen let opgave at tage til Odense og hente point, at det er vigtigt at være ydmyg over for modstanderen og samtidig turde jagte succeserne, selvom man ikke er favoritter.

– Det bliver uden tvivl en rigtig svær kamp i aften. Odense har bare imponeret helt vildt i år, og der er ikke noget, der tyder på, at det stopper lige foreløbigt. Når jeg ser på holdet og deres måde at spille på, kan jeg ikke se, hvorfor de ikke skulle kunne nå en endnu højere placering end den fjerdeplads, de ligger på lige nu, så vi tager ikke til Fyn med forventninger om at få point med hjem, siger Jakob Andreasen onsdag eftermiddag inden afgang.

Det betyder dog ikke, at der ikke er lagt en plan for, hvordan Silkeborg-Voels damer måske kan finde hullerne i Odenses forsvar og komme til at drille dem lidt.

– Vi skal jagte vores held og vores spinkle chance for at slå Odense i aften. Hvis vi bare lagde os fladt ned og forvente en lussing, hver gang vi skulle møde et bedre placeret hold end os selv, så ville vi for det første være et kedeligt hold at følge, men det ville bestemt heller ikke øge vores chancer for at nå vores mål om at ende i den øvre ende af tabellen. Men at forvente af os selv, at vi henter point mod ligaens nummer to (Team Esbjerg, som Silkeborg-Voel møder på mandag, red.) og fire, det ville også være forkert, siger Jakob Andreasen og tilføjer:

– Men vi glæder os helt vildt til at komme i gang med anden halvdel af sæsonen og spille nogle kampe igen.

Vi vil selvfølgelig rigtig gerne have en masse tilskuere med til Odense og hjælpe os i kampen mod fynboerne, men for alle andre kan kampen heldigvis følges live på TV2 Sport.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com