Tilbring en aften i selskab med Mikkel Beha og bliv taget med ud på de blå oceaner, når søfareren underholder med farvestrålende billeder, videoklip og spændende historier fra blandt andet den kendte tv-serie ”Kurs mod fjerne kyster”.

Mikkel Beha har rejst over hele verden. Først med sin far Troels Kløvedal og kollektivet på Nordkaperen. Herefter rejste Mikkel Beha som TV-reporter og producer, sidenhen er det så med sine egne børn og kone på Havanna. Så Mikkel Beha medbringer oplevelser fra enhver afkrog af kontinenterne og de 7 verdenshave. Et rejseforedrag med Mikkel Beha, er derfor en anderledes rejse ud i den altid spændende og anderledes verden, vi alle drømmer om.

Mikkel Beha åbner ærligt op, når han levende og spændende fortæller om, hvordan han selv startede som verdensomrejsende sammen med sin far, og hvordan det efterfølgende har været at skulle få en hverdag til at fungere på skibet Havana.

Mikkel Beha har sejlerbagagen fyldt med farvestrålende billeder fra de blå oceanerne både over og under vandlinjen, samt udvalgte klip fra den kendte TV-serie ”Kurs mod fjerne kyster”. Mikkel Beha drejer også bagbord over bag om kameralinsen, og fortæller om noget af det, man ikke lige får at se hjemme foran fjernsynet.

Publikum kan ikke undgå at mærke verdens store vingesus, når Mikkel Beha Erichsen med gåpåmod og engagement får drømmene til at gå i opfyldelse.

Sted: JYSK Musikteater
Dato: 6. april klokken 19:00
Pris: 255,- inkl. gebyr

Bestil din billet på www.silkeborgbilletten.dk

Se også Anders Agger “Det må gerne gøre lidt ondt”

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com