Bestyrelsesformand Lars Buchreitz har taget ordet for at runde en overordnet set rigtig god sæson af.

Nummer 5 i ligaen, en slutspilsplads, 619 mål i ligaen, flotte sejre over både sidste sæsons guldvindere fra Team Esbjerg og de nykårede danmarksmestre fra Nykøbing Falster, pokalvinderne fra Randers HK samt København, Viborg HK og Odense Håndbold.

Vi kan se tilbage på 11 hjemmekampe i JYSK arena med flere end 13.000 tilskuere i alt og derudover en række direkte tv-kampe med over end en mio seere.

Selvfølgelig er vi også lidt skuffede, for vi havde virkelig chancen for at vinde over København. Men sådan gik det ikke, desværre, fordi København ganske enkelt var bedre end os over tre kampe. Til gengæld kan vi være stolte over at melde tæt på fuldt hus til den anden kvartfinale i JYSK arena, hvor vi var næsten 2100 tilskuere, hvoraf en tredjedel deltog i opvarmningsarrangementet i Hal B halvanden time før kampstart. Ligeledes var vi tæt på en plads i Santander Final4, men vi lavede et flot arrangement for de deltagende hold.

Et helt fortjent danmarksmesterskab gik til Nyøbing-Falster. En sympatisk, respekteret og hårdtarbejdende klub, der blev toer i grundspillet og efter to semifinaler og tre finaler til sidst kunne løfte trofæet. Et kæmpestort tillykke til alle i og omkring Nykøbing-Falster. Jeg er fuld af beundring over det benhårde arbejde, der i sæsonens løb (igen) er blevet lavet blandt fansene på tribunen, på kontoret, hos de mange andre frivillige, på træningsbanen og ved taktiktavlen.

I vores egen klub kan vi med stolthed igen præsentere sorte tal på bundlinjen, hvilket skal tilskrives en unik opbakning hos vores mange trofaste sponsorer. Det er vigtigt for os at fortsætte vores arbejde med en sund og bæredygtig økonomi, og jeg er stolt og glad for at se, at vi år efter år formår at løfte økonomien og det sportslige niveau i takt med hinanden.

Til sidst vil jeg gerne på bestyrelsens vegne sige modstandere, dommere, fans, sponsorerer, samarbejdspartnere, spillere og trænere og frivillige tak for denne sæson med ønsket om en god sommer. Og ikke mindst et kærligt farvel og tak til de fem spillere (Freja Cohrt, Trine Troelsen, Daniella Dragojevic, Christina Wildbork, og Laura Christiansen), der alle har spillet deres sidste kamp i den grønne trøje. I har alle hver på jeres måde været med til at udvide historiebogen om Silkeborg Voel.

Jubilæumssæsonen i Silkeborg Voel håndbold rundes af med, at to af vores spillere her i juni er med A-landsholdet til landskamp mod Tyskland torsdag aften og efterfølgende træningslejr. Hertil er Christina Wildbork med beachlandsholdet sammen med vores kommende stregspiller Camilla Fangel, og til U17 OL har vi fem ungdomsspillere med til at repræsentere vores stolte klub. Vi følger spændt med på sidelinjen og håber på det bedste for de danske drenge og piger.

Endelig kan vi i Silkeborg-Voel glæde os over 3. Div. herrernes overlevelse og en lang, lang række flotte resultater på ungdomsholdene.

Vi runder sæsonen af og markerer klubbens 60 års fødselsdag til jubilæumsfest fredag den 9. Juni i Voel hallen, hvor vi blandt andet skal se vores 60 års jubilæumsbog for første gang.

Lars Buchreitz
Bestyrelsesformand
Silkeborg Voel KFUM Håndbold

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com