Dagens helt gode nyhed er, at Mathilde Bjerregaard forud for aftenens kamp mod Skanderborg Håndbold er blevet meldt klar til kamp for første gang i et år.

– Det er så vildt og virkelig underlidt. Jeg kan jo næsten ikke huske, hvordan jeg pakker min taske til kamp, siger Mathilde Bjerregaard grinende onsdag omkring middag, hvor hun går derhjemme og prøver at fordrive tiden indtil sit mulige comeback.

– Jeg glæder mig helt vildt til at være med i aften, også selv om jeg ikke kommer ind. Det er der jo ingen garantier for, men bare det at være med på bænken. Så nu går jeg bare og venter på, vi skal mødes og ved slet ikke, hvad jeg skal stille op med mig selv indtil, lyder det fra en tydeligvis meget glad Mathilde Bjerregaard.

Også på trænerbænken bringer det stor glæde at have forsvarsklippen tilbage i truppen.

– Mathilde er jo en spiller, der virkelig kan gå ind og gøre en forskel defensivt og som gør arbejdet noget lettere for vores målmænd, siger Jakob Andreasen og tilføjer, at holdets to keepere begge havde bemærket forskellen i forbindelse med gårsdagens træning, hvor Mathilde Bjerregaard igen spillede en rolle.

Mathilde Bjerregaard blev skadet i albuen under den ene EHF-kamp mod Sponos i november sidste år. I forbindelse med genoptræning af albuen undersøgte man samtidig en gammel skade i knæet, som viste sig at være noget mere alvorlig end først antaget. Mathilde Bjerregaard er derfor først begyndt at træne med i hallen for godt tre uger siden, og indtil for få dage siden havde hun ikke turdet tro på, at hun ville nå at blive klar til at indgå i kamp før efter nytår, så det er ren bonus for Bjerregaard, at hun potentielt kan få to kampe inden julepausen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com