Silkeborg-Voel KFUM er glade for at kunne føje en stærk profil til klubben. BSH-profilen Klaus Thomsen, der i sidste uge meldte ud, at han stopper sin aktive karriere, har nu fået sin arbejdsmæssige fremtid på plads.

Vi er i Silkeborg-Voel KFUM rigtig tilfredse med, at vi bliver en del af fremtiden hos Klaus Thomsen.

Sammen med Elite Silkeborg har vi lavet en ordning, der betyder at Klaus Thomsen tilknyttes på en fuldtidsaftale i de kommende tre sæsoner.

Klaus Thomsen vil hos Silkeborg-Voel KFUM blive cheftræner for U19 ligapigerne. Derudover vil han indgå i trænerteamet omkring ligaholdet og vil være med på bænken til alle holdets kampe. Her vil han assistere Jakob Andreasen og Ole Jensen med input til det håndboldfaglige og medvirke som fysioterapeut. Hos Elite Silkeborg vil han i dagligdagen varetage opgaver som fysioterapeut.

Cheftræner hos Silkeborg-Voel KFUM, Jakob Andreasen, er meget tilfreds med tilføjelsen af Klaus Thomsen:

”Klaus Thomsen har vi kendt i mange år og vi ved jo, at han har store kompetencer. Han har spillet på den øverste hylde i dansk håndbold i 15 år, spillet om medaljer og været en del af det danske landshold. Han er ganske enkelt en stor kapacitetsmæssig tilføjelse til vores klub. Det er profiler som ham, der kan være med til at rykke os opad i dansk håndbold.

Vi er derudover naturligvis også glade for, at vi kan hjælpe Klaus med at få en god overgang fra aktiv spiller til tidligere spiller. Jeg synes det er helt fantastisk, at vi nu kan føje endnu et aspekt til et i forvejen rigtigt stærkt team omkring holdet”.

Formand for moderklubben i Silkeborg-Voel KFUM, René Andersen, er også meget tilfreds med det kommende samarbejde: ”Med tilknytningen af Klaus Thomsen til vores ungdomstalentprojekt giver vi dette en klar blåstempling. Bindeleddet mellem ligaholdet og vores store talenter i ungdomsafdelingen, bliver med tilføjelsen af Klaus endnu tættere. Vi sætter igen en tyk streg under, at vi arbejder for, at vores lokale talenter skal ende på ligaholdet.

Vi kender Klaus fra sit engagement i klubben og er rigtig glade for, at kunne tilknytte en lokal mand som ham til projektet”.

Fra den snart håndboldpensionerede Klaus Thomsen lyder ordene:

”Jeg er rigtig glad for, at det for mig har været en god og nem proces ifm. mit karriestop. Tidligt i mine overvejelser har jeg haft snak med Silkeborg-Voel KFUM, og det betyder rigtig meget for mig, at jeg kan fortsætte i det håndboldmiljø, jeg har været en del af i mange år.

Klubben er ikke ukendt for mig, da jeg har været ungdomstræner i klubben tidligere, og dens værdier passer rigtig godt til mig og hvad jeg står for. Derfor glæder jeg mig også rigtig meget til at tage fat på mine nye og spændende arbejdsopgaver i de kommende sæsoner”.

Klaus Thomsen kan i aften få mulighed for at se nærmere på sin kommende arbejdsgiver, når Silkeborg-Voel KFUM møder Nykøbing Falster Håndbold kl. 20.30. Forinden er han selv på banen i kampen mellem Bjerringbro-Silkeborg og Ribe Esbjerg, der har kampstart 18.30.

For yderligere oplysninger kontakt

Jakob Andreasen: 40 75 47 47

René Andersen: 22 32 29 51

Klaus Thomsen: 51 94 60 48

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com