Søndag eftermiddag var Voel i Tved ved Svendborg. Voel har tidligere spillet nogle triste kampe i Tved, men det blev ikke tilfældet denne søndag.

Første halvleg. Tved fulgte med til 2 – 2 derefter stod der Silkeborg Voel på resten af kampen og det til trods for at Voel havde en kort scorings pause netop her i starten af kampen. Voel var Tved overlegen i alle spillets facetter, Voel gjorde som det passede dem og når det lykkes Tved at score så svarede Voel hurtigt og nådesløst igen. Ved pausen stod der 9 – 18 på måltavlen.

Anden halvleg. Tved gik i frem og mandsopdækkede to Voel spillere i forsøget på at vende kampen. Det lykkes ikke. Voels hold er efterhånden så stærkt og bredt at mandsopdækninger bare giver mere plads til de andre spiller. Det viste gårdsdagens kamp med alt tydelighed. Voel forsatte med at score og trak dermed fra Tved. Det blev pludselig for meget for Cecilie Dalmose, at være mandsopdækket, så hun begyndte sin hel egen løbetræning med en modstander halsende efter sig. Jeg tror at det er første gang jeg har set en spiller storgrinende løbe rundt. Tro mig, mine herre og damer, det lykkes faktisk selvsamme frk. Dalmose at overspurte Tved i et kontraløb. Da Tved så at det ikke gav pote gik de tilbage i 6 – 0 forsvaret. Voel forsatte deres flotte spil og flere Voel spillere fik tanket masser af selvtillid på kontoerne. Da de 60 minutter var gået stod der 20 – 33. Flot arbejde af hele Voel holdet.

Det er svært at bevare pessimismen efter søndagens kamp, Voel er nu sikker på IKKE at kunne rykke direkte ud af divisionen, så nu kan man se fremad mod nye mål. Som skrevet gjorde alle det flot, forsvaret lukkede godt af og bag dem stod en flot spillende Laura Rasmussen i målet. Kontra maskinen kørte super og det stationære angrebs spil gjorde også sit til at Voel kunne vinde så stort. Jeg syntes at det var flot at pigerne igennem hele kampen ville håndboldspillet. Der blev ikke på noget tidspunkt gearet ned. Der var mange om buddet til dagens spiller. Jeg vil dog give titlen og æren til Louise Balle, Balle fik chancen fra start af og hun tog den på flotteste vis. Igen og igen løb hun fra Tved og i forsvaret stod hun som en rigtig god skanse. Det var en fryd at se. Det er også fedt at se den forandring spillerne er gået igennem over sæsonen, der bliver spillet super god håndbold og man bakker hinanden rigtig godt op.

Kampens to dommere viste sig nok engang under niveau til 2 div. de stemplede aldrig ind og overså mange af de fejl der var i kampen. Trist

Silkeborg Voel Kfums scoringer og redninger blev lavet af: Cecilie Dalmose 8 (2), Nikoline Jeppesen 6, Louise Balle og Mathilde Strunge 5, Signe Krogh 4, Malene Claudi 3 og Kathrine Mikkelsen 2 + 25 redninger af Laura Rasmussen

Vurdering af hal: 3* (Hyggelig og brugbar)

Vurdering af dommere: 2* (Jeg er ikke tilfreds med deres indsats)

Vurdering af publikum: 3* (Hjemmepublikummet forsøgte at støtte, men det var meget svært)

Kampen er set og vurderet af Verner Sørensen

Tirsdag d. 31/1 kl. 19.50 spiller 2 div. damerne hjemme i Voel hallen mod Ejstrup/Hærvejen så kom glad.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com