Op til kampen mod Gødvad var der stor nervøsitet i truppen. Globetrotterne Ryge og Paw P var fortsat i Amerika, Pete med ligaholdet til kamp i Århus, John var på job, Friis fodskadet, Leon med tømmermænd i Kbh, Stig B og Georgi småskadet… Team Manager og HR Chef Fenner havde tidligt snøren ude efter store håndboldkapaciteter, og man må i den grad konstatere, at bankmandens fangst af hele tre nye spillere var fra øverste hylde, så det blev til en nem sejr.

I bilen på vej fra Voel mod Gødvad Hallen kunne Christian Dolberg godt mærke, at hardhitter Peter Riis var noget anspændt. Det var over 3 sæsoner siden, at håndboldskoene var blevet snørret og begge spillere var meget spændt på kampen.

[gdlr_quote align=”center” ]Jeg tror slet ikke, at jeg kommer til at skyde i dag[/gdlr_quote]
Peter Riis

Lidt under en time senere efter 12 minutters opvarmning og 4 minutters spil havde Peter Riis flere mål end afleveringer. De første tre boldberøringer gav to kasser, og det var tydeligt at Gødvads keeper ikke havde fundet videomateriale frem på VHS’en og forberedt sig på Serie 1-holdets nyeste storskytte.

Dolberg varogså i hopla. Mest socialt. Den elegante humørbombe med det hurtige fodskifte placerede sig før kampen i døråbningen, så alle – både mod- og medspillere blevet ramt af en blød dyne af god stemning med det samme. Han havde et bekendtskab blandt modstanderne, der efter sigende skulle have en håndboldfortid på Sydfyn, og Dolberg chattede ham op til at være en leverende mur i målet inden kampen. Han virkede da også helt vild flink, men havde specielt problemer med skud på mål. Og det er ikke nogen stor fordel som keeper.

Til gengæld er det en monsterfordel at have Frank Joe på holdkortet for første gang i sæsonen. Gentleman og glarmester supreme. Mister Fashionable Late var klar til kamp. Kort efter at den var startet. Men ventetiden var det hele værd. Flotte pres fra højre back mod venstre gav masser af plads til både Fenner og Heidemann og Volder, der scorede efter behag, når de kom i fart.

”Jeg gemmer mine skud til senere på sæsonen og prøver bare at gøre de andre gode. Det giver også meget tryghed på holdet, at de ved, at hvis der ryger en rude derhjemme eller de skal have sat nye vinduer i, så står jeg klar. Glarmester Nørrekjær udfører alle former for afdækning i forbindelse med glasskade, hærværk og indbrud. Vores vagtcentral er bemandet 24 timer i døgnet, 365 dage om året og svarer altid på 21 15 64 77. Og jeg vil gerne fejre vores sejr med kampagnepriser på ruder. Og hele håndbolddanmark skal huske, at håndværkerfradraget udløber til nytår så kontakt Nørrekjær nu, inden det er for sent. Og så synes jeg også, at Mark stod en god kamp,” lød det kort og præcist fra Joe, der i hvert fald havde ret i, at Holbert var dominerende med mange flotte redninger.

Vores Movember-keeper var godt hjulpet på vej af et godt forsvar, hvor CV og Fenner som altid leverede varen, mens der stadig ikke er set en bedre paradespiller end Peter Riis, der lukkede helt ned. Gødvad scorede i alt 15 kasser, og det var ca. 4-5 for mange, men lad nu det ligge. Vi fik gang i vores kontrafase, der blev ført an af Luffe, Jake og Heidemann, samt Volder, når han ikke nåede hjem fra forrige angreb.

Det bedste ved kampen var helt sikkert de mange fans, der sørgede for masser af opbakning. Linda, HP, en eller anden fra Jakes familie, Steffen, Cathrine, Søren og Hugo skal have stor ros. Derudover var kampens store højdepunkt Joes frisure. Den velfriserede og groomede glarmester forstår at entrere med stil.

Holdet: Holbert, Luffe, Riis, Joe, Heidemann, Fenner, CV, Dolberg, Jake, Georgi. Håndboldkonsulenter: Madsen og Stig B.

Vi ligger nummer 1

[pro_ad_display_adzone id=”2″]

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com