Det har været en stor sæson for Freja Cohrt, der med sine 82 fuldtræffere blev en af ligaens mest scorende fløjspillere. I sidste uge blev hun efterudtaget til Klavs Bruuns 20-mandstrup frem mod aftenens landskamp mod Tyskland og efterfølgende træningslejr, da Nykøbing-Falsters Lærke Nolsøe måtte melde fra med en skade.

Men selvom man ikke var med i landstrænerens første tanker, er man ikke helt uden chance for spilletid. Freja Cohrt har i hvert fald udnyttet de første dages træninger med landsholdstruppen på at overbevise Klavs Bruun om, at hun skulle have en af de 16 spilletrøjer på torsdag aften, når Danmark møder VM-værterne fra Tyskland.

Freja Cohrt fik landsholdsdebut til Golden League turneringen i marts 2015, og har nu chancen for at følge op på sit hårde arbejde og siden hen flere samlinger og kampe med B-landsholdet.

Rikke Iversen er også med til landsholdets samling, hvor hun har kæmpet mod Stine Bodholt, Kathrine Heindahl og sin storesøster Sarah Iversen. Dagens kamp må søstrene Iversen dog se sammen fra tilskuerpladserne, men Rikke Iversen kæmper målrettet videre mod sin debut på det danske A-landshold.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com