Til trods for at U18 pigerne har tabt de tre første kampe i årets turnering, ser trænerduoen Thomas Harlev og John Hansen optimistisk på fremtiden hos pigerne.

Tirsdag aften mødte holdet Skanderborg Håndbold, som regnes for en af favoritterne til at spille med i ligaen i foråret. Det blev til et nederlag på 23-27 efter at Voel havde været foran med 15-11 ved pausen.

– Vi taber til et bedre hold, som helt sikkert er med i ligaen til foråret. Vi havde på forhånd ikke gjort os de store forhåbninger om en sejr, men havde i stedet for valgt at sætte fokus på nogle elementer i vores eget spil, som vi ville lykkes med, og det gav pote, fortæller træner Thomas Harlev.

Kampen blev en tæt affære, og årsagen hertil skal findes i at voelpigerne præsterede på et meget højt niveau, hvor især forsvar og keeperen leverede en stor indsats. Og i angrebet blev der spillet med stor tålmodighed, hvilket især i første halvleg gav pote.

– Vi har møde de på papiret tre stærkeste hold i rækken, og vi har kunnet tage noget med i rygsækken fra hver kamp. Det gør at vi kan hæve vores bundniveau såvel som hold som hos den enkelte spiller. På den baggrund ser vi i trænerduoen meget positivt på fremtiden, fastslår Thomas Harlev.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com