Silkeborg-Voels ligadamer træder ind i EHF Cuppen allerede i første runde, som spilles den 16-17/9. Her møder vi det cypriotiske hold AC Latsia Nicosia, som kommer til Silkeborg og spiller både ude- og hjemmekampen.

Kampene spilles således lørdag og søndag klokken 14 i weekenden den 16. og 17. september, hvor vi med samlet bedste målscorer avancerer til anden runde i turneringen.

For at sikre størst mulig opbakning til pigerne har Silkeborg-Voel besluttet at åbne dørene til JYSK arena for alle, der har lyst at bruge et par eftermiddagstimer lørdag og/eller søndag på at hjælpe byens ligadamer videre til anden runde, hvor det franske ligahold fra Besançon venter.

– Vi har et stort håb om at gå hele vejen til gruppespillet i EHF Cuppen denne gang, og vi har derfor brug for god opbakning til hjemmekampene i JYSK arena, siger direktør Mikael Bak og tilføjer:

– Vi har samlet et rigtig stærkt hold i år og har en god mavefornemmelse i forhold til at nå et godt stykke i turneringen. Vi skal selvfølgelig have dækket hullerne, efter Stephanie Andersen er blevet gravid, og Julie Aagaard er rejst, men det arbejder vi på nu, og indtil da er truppen også stærk nok med de spillere vi allerede har.

Inden de to EHF Cup kampe spiller Silkeborg-Voel hjemme mod Viborg HK onsdag den 13/9 kl. 19.30.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com