Der var lagt op til en tæt kamp mellem de to hold, der den sidste uge har delt ligaens sjetteplads. Og det blev det også langt hen ad vejen, men Silkeborg-Voels sejrsvilje kan ingen tage fra de storspillende piger lige nu. 29-27 blev resultatet.

Kampen startede som forventet helt lige ud, og i løbet af de første ti minutter havde begge hold været foran med et enkelt mål, men midtvejs i første halvleg kunne Louise Lyksborg efter flot redning af Stephanie Andersen bringe Silkeborg-Voel foran med to mål.

Med to minutter til pause var hjemmeholdet foran 16-10, men gæsterne nåede at få reduceret og komme på 16-12, inden de to hold gik i omklædningsrummene for at evaluere på første etape af kampen.

Anden halvleg blev indledt med Silkeborg-Voel som spildominerende. Først en redning af Stephanie Andersen og så endnu en scoring af Freja Cohrt, der spillede en af sine helt gode kampe denne onsdag aften.

De første 10-12 minutter af kampen foregik helt på hjemmeholdets præmisser, og 12 minutter inde i halvlegen var stillingen 22-15. Herefter begyndte Nykøbing at røre på sig, og fik i løbet af fem minutter reduceret til 23-19, men vedholdende spil og en række scoringer af blandt andet Trine Troelsen og Sofie Bæk holdt Silkeborg-Voel på en 3-4 måls afstand til gæsterne indtil 3 minutter før tid, hvor stillingen nu var 27-25.

Med et minut og tyve sekunder smed Jakob Andreasen timeoutkortet ved stillingen 28-26. Det blev afgørelsen, for lige efter sendte Stine Skogrand bolden i nettet til 29-26, og så kunne resultatet ikke ændres.

Silkeborg-Voel tog sin tredje sejr ud af tre mulige i 2017 og lægger sig på en midlertidig 5. plads i Primo Tours Ligaen.