Tirsdag eftermiddag er der igen håndbold i Voel-Hallen, når Silkeborg-Voel og SK Aarhus tester ligaformen af mod hinanden.

Det er 3. træningskamp for Voels vedkommende, og efter et klart nederlag til Ringkøbing i fredags, så så det anderledes positivt ud i går, da det blev til en 11-måls sejr over Kina. Foran godt 100 tilskuere viste de grønne meget positive takter frem, og kampen bød blandt andet på debut til Michaela Ek og Freja Cohrt.

– Jeg må sige, at i forhold til kampen mod Ringkøbing, så så det anderledes positivt ud i går, og det var glædeligt at Michaela Ek og Freja Cohrt var med, siger Jakob Andreasen.

I morgen gælder det så SK Aarhus, der blandt andet har fået Malene Gandrup i truppen, mens Silkeborg-Voel omvendt har hentet Mathilde Bjerregaard fra netop den aarhusianske klub, så på den front står det helt lige. Begge mandskaber, der klarede sig over al forventning i sidste sæson, har hentet flere interessante forstærkninger, så alene af den grund, ligner kampen på forhånd et spændende opgør.

Kampen starter klokken 16.00 og der er selvfølgelig gratis adgang.