Tirsdag eftermiddag er der igen håndbold i Voel-Hallen, når Silkeborg-Voel og SK Aarhus tester ligaformen af mod hinanden.

Det er 3. træningskamp for Voels vedkommende, og efter et klart nederlag til Ringkøbing i fredags, så så det anderledes positivt ud i går, da det blev til en 11-måls sejr over Kina. Foran godt 100 tilskuere viste de grønne meget positive takter frem, og kampen bød blandt andet på debut til Michaela Ek og Freja Cohrt.

– Jeg må sige, at i forhold til kampen mod Ringkøbing, så så det anderledes positivt ud i går, og det var glædeligt at Michaela Ek og Freja Cohrt var med, siger Jakob Andreasen.

I morgen gælder det så SK Aarhus, der blandt andet har fået Malene Gandrup i truppen, mens Silkeborg-Voel omvendt har hentet Mathilde Bjerregaard fra netop den aarhusianske klub, så på den front står det helt lige. Begge mandskaber, der klarede sig over al forventning i sidste sæson, har hentet flere interessante forstærkninger, så alene af den grund, ligner kampen på forhånd et spændende opgør.

Kampen starter klokken 16.00 og der er selvfølgelig gratis adgang.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com