Bagud med otte mål, 16-24, til København midtvejs i anden halvleg lignede det et svidende nederlag til Silkeborg-Voel. Men via den sidste vildskab lykkedes det at komme så tæt på som 26-27 med et minut tilbage. På det tidspunkt reddede Filippa Idéhn en oplagt mulighed, men returbolden landede hos gæsterne, der kunne spille tiden ud, og Mie Rej kunne score til kampens slutresultat 26-28.

Helene Kindberg blev ved og ved trods modgangen og blev topscorer med syv mål, men det var 19-årige Natasja Andreasen, der med seks mål på seks forsøg blev kampens spiller. Hun bevarede også roen og scorede på sine to straffekast.

Det var en dag, hvor København var til at tale med, og hjemmeholdet kunne kun takke sig selv for at det ikke lykkedes at få den femte sejr i træk.

Men at Silkeborg-Voel kunne indhente de otte måls forspring var dog en kraftpræstation, og et vink om, at her giver vi aldrig op, uanset hvor sort det ser ud.

København kom bedst fra det i første halvleg, hvor hjemmeholdet pådrog sig tre udvisninger. Gæsterne fik ingen. Københavnerne udnyttede overtalsperioderne og kunne gå til pausen foran med 11-14.

Første halvleg bød på mange tekniske fejl og fejlafleveringer af begge hold. Hos Silkeborg-Voel udfordrede Natasja Andreasen gæsternes forsvar og scorede fire mål i løbet af de første 30 minutter. Heraf et på straffekast. Filippa Idéhn vogtede mål indtil kort før pausen, hvor Stine Bonde fik chancen. I anden halvleg skiftedes de også – uden at nogen af dem for alvor fik fat.

De to sidste kampe i grundspillet er først i april mod Team Esbjerg og Viborg – forhåbentlig med tilskuere, for det er en tam forestilling uden atmosfære at skulle spille i en tom hal.

HTH-Ligaen:

Silkeborg-Voel – København 26 – 28  (11-14)

Målscorere for Silkeborg-Voel: Helene Kindberg 7, Natasja Andreasen 6 (2), Jane Schumacher 3, Lea Hansen 2, Hege Bakken Wahlquist 2, Rikke Iversen 2, Jane Mejlvang 2,  Mathilde Kristensen 1, Mathilde Sørensen 1.

Topscorere for København: Linn Blohm 8, Mie Rej  6

Udvisninger: Silkeborg-Voel 4, København 3

Stillinger undervejs: 0-2, 3-2, 4-4, 4-6, 5-8, 8-11, 10-12, 11-14, 12-14, 13-17, 14-18, 16-21, 16-24, 20-25, 23-26, 24-26, 26-27, 26-28

Tilskuere: Ingen