Marginalerne var ikke med Voel i slutningen af opgøret mod Randers HK. Voel havde fat i kronjyderne, men de svarede igen, og kunne trække sig tilbage med en sejr på 25-28.

Det blev ikke helt den oprejsning, som man havde tørstet efter, men de grønne piger leverede en flot indsats ovenpå skuffelsen mod Team Tvis Holstebro. Med lidt mere held i sprøjten og lidt mere dommertække kunne sejren være gået til midtjyderne eller i det mindste det ene point.

Fra kampens start viste hjemmeholdet kampiver, og at de var kommet for at vise, at udfaldet i tirsdags var en engangsforeteelse. Det lykkedes til dels for pigerne, der dog i midt i første halvleg var bagud med fire mål. Men så tog pokker ved de grønne, og på en forrygende indsats fik man halet ind på kronjyderne, og nåede helt op lige før pausen. Da viste måltavlen 13-13.

Voel startede 2. halvleg med lyn og torden, og i løbet af ingen tid var de foran med tre mål. Randers kunne i den periode ikke finde noget modtræk. De grønne gik fra 9-13 til 16-13. Desværre formåede pigerne ikke at holde fast, da Randers fik et come back, og stille og roligt halede gæsterne ind på Voel. Der i denne periode heller ikke helt havde dommerne på deres side. Randers kom foran igen, og fik lukket ned. Stine Bonde havde gennem hele kampen slidt og slæbt, men faldt lidt i niveau i denne periode, og selvom Sara Kececi kom ind, stod det ikke til at redde.

Randers HK trak sig ud af kampen som vindere, men Voel fik vist, at de kan være med blandt de store hold i ligaen, og der er noget at bygge videre på. Især forsvaret og Bonde fortjener stor ros for indsatsen. Nu er der pause på grund af landsholdssamlinger, og den skal bruges på at få de sidste ting på plads hos de grønne.

Freja Cohrt blev kampens topscorer med 8 mål.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com