Det var en aldeles veltilfreds Jakob Andreasen, der sammen med sine mindst ligeså glade Silkeborg-Voelspillere og resten af teamet bag holdet satte sig i bussen fredag aften efter sæsonpremieren ude mod Team Tvis Holstebro.

– Vi leverer på mange områder en rigtig solid indsats i dag. Team Tvis Holstebro er ikke noget nemt hold at spille mod, så derfor er det fedt at se flere af vores spillere træde i karakter og sørge for, at det var os, der tog sejren i dag, sagde Jakob Andreasen umiddelbart efter kampen.

Roserne for aftenens indsats tilfaldt særligt to spillere, som måske havde en ekstra stor andel i sejren.

– Trine Troelsen og Stine Bonde leverede begge en rigtig stærk præstation i dag og var med til at sørge for, at vi kampen igennem bevarede det forspring, vi fik skabt på kampens første fem minutter. Generelt synes jeg faktisk, vi spiller rigtig godt i aften, men det er svært at komme uden om at rose både en spiller, der scorer 12 mål og en målmand, der redder flere både straffekast og kontra, sagde Jakob Andreasen.

Selv om glæden fyldte mest hos cheftræneren sidst på fredagen, var han heller ikke blind for, at der også stadig er noget at arbejde med, før holdet som samlet når sit fulde potentiale.

– Vi laver selvfølgelig nogle fejl undervejs både offensivt og defensivt, hvor vi flere gange må takke Bonde for, at de (Team Tvis Holstebro) ikke kommer op at true os mere, end de gør, ligesom det her er vigtigt med stabile skytter som Trine Troelsen og Sofie Bæk til at hamre nogle mål ind. 28 mål på en kamp er rigtig flot, konstaterer Jakob Andreasen og fortsætter med at fejre dagens sejr med pigerne.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com