Kun i kampens indledende fase var der lidt spænding på mandagens opgør mod SønderjyskE. De grønne piger skulle lige i gang. Gæsterne var foran med 3-4, inden der kom gang i specielt Sofie Bæk Andersen, der var ond ved sine tidligere holdkammerater. Fem gange i træk lynede bagspilleren og Voel var foran med 9-5. Sønderjyderne kom sig aldrig over den periode, og stille og roligt kunne de grønne piger udbygge forspringet. Mod slutningen af første halvleg gik hjemmeholdet i stå, og gæsterne fik et par nemme mål. Pausestillingen var dog 17-11 og kampen syntes afgjort. Første halvlegs store spiller var Sofie Bæk Andersen, der var helt ustyrlig i angrebet. Samtidig med at angrebet fungerede, lukkede de grønne af bagude, og blev forsvaret passeret var Stine Bonde en sikker sidste skanse i den periode.

SønmderjyskE kom bedst ud fra start i anden halvleg. Igen skulle de grønne lige finde ind i rytmen. Men efter 3-3 i den indledende fase fik hjemmeholdet styr på kampen igen, og stille og roligt trak de fra, og lukkede definitivt kampen ved stillingen 25-15. SønderjyskE fik lov til at komme lidt med igen, men uden at de blev den store trussel.

I store perioder af opgøret måtte hjemmeholdet undvære Mathilde Bjerregaard i forsvaret. Hun er lidt småskadet, men de øvrige spillere løste opgaven, og havde styr på gæsterne.

Slutcifrene blev 30-21 – et resultat de grønne kan være tilfredse med, og som bringer dem op på sjettepladsen i ligaen.

Jakob Andreasen var godt tilfreds med sejren.

– Det var en god sejr. Det er ikke hver dag, man vinder med ni mål i en ligakamp. Vi havde lidt skrubler over, at skulle tage Bjerregaard ud og sætte DD ind. Vi fik dog løst opgaven, og forsvaret var på et godt niveau. De får et par nemme mål, men vores forsvar står fint. Vi har kæmpet med vores angrebsspil. Vi må sige, at vi havde mere at byde ind med i aften mod SønderjyskE. Sofie Bæk var jo forrygende, og vi kunne have brugt hende lidt mere, men vi valgte at skåne hende. Jeg er glad for at Amanda Brogaard kommer godt med i aften, siger Jakob Andreasen.

Han er glad for, at holdet præstere så godt, til trods for at man mangler stamspillere som Michaela Ek og Maibom, og i aften også Bjerregård.i store dele af opgøret.

– Med sejren er vi væk fra den direkte nedrykning, så næste mål er at komme væk fra nedrykningsspillet. Det er sværere fordi alle hold for øjeblikket slår alle. Det er interessant at være med. Vi har den indstilling, at vi kan spille lige op med stort alle. Vi kan tabe med ti, men vi kan også slå de fleste, sluttede en glad træner.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com