U14 pigerne i 1. division A fik tirsdag aften en tiltrængt sejr. Det skete på udebane med 19-21 over Ry efter 9-10 ved pausen.
” Det var en fin kamp af os. Vi stod brandgodt i forsvaret, selv når vi kun var fem mod seks, når vi var ramt af udvisninger. Angrebsmæssigt brænder vi dog stadigvæk for meget. Jeg tror, vi havde 22 afslutninger, som ikke gav mål, selv om det var rene chancer”, siger træner John Hansen.
Han glæder sig dog over, at det lykkedes at spille sig frem til de mange afslutninger.
De to hold fulgtes ad i det meste af kampen. I starten af anden halvleg kom Silkeborg-Voel bagud med et enkelt mål, men derefter kom holdet foran med tre mål.
” Vi følte ikke sejren var i fare. Spillemæssigt hang det fint sammen, og vi spillede bredt og næsten alle kom på scoringstavlen. Vi er glade for sejren, for vi ser gerne os selv i den bedste ende af rækken”, siger John Hansen.
Ditte Tokkesdal, der netop har været til iagttagelsesstævne, blev topscorer med syv mål og spillede som de øvrige en god kamp.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com