Det blev endnu en god weekend for ungdomseliteholdene i klubben, stort set kun sejre i de kampe, de var involveret i. Turneringen spidser til og flere af holdene blander sig i topstriden om retten til at spille om Jysk Mesterskab.

U10 drengene i AA rækken spillede lokalopgør mod Gødvad, og her blev det til en grøn sejr på 11-10. Drengene ligger placeret midt i rækken.

U12 drengene i AA spillede mod HEI/Skæring, og her blev det til en voelsejr på 25-23. Drengene ligger nummer 2 i deres pulje.

U14 pigerne har haft en forrygende sæson. 1. divisionsholdet sikrede sig søndag førstepladsen i rækken, og skal spille om JM. Det står klart efter en sejr på 23-13 over Sæby. 2. divisionsholdet kom tæt på at sikre sig førstepladsen i rækken – det skete med en sejr på 26-19 over Stoholm. U14 pigerne har også et hold i A-rækken og de sikrede sig allerede sidste søndag førstepladsen i deres pulje.

U16 pigerne spillede lokalopgør mod Hammel, og her blev det til en grøn sejr på 26-23. Pigerne er nummer to i rækken, og har en teoretisk mulighed for at sikre sig førstepladsen, men kan ikke selv afgøre det, idet førerholdet Favrskov er bedst indbyrdes.

U16 drengene i 1. division var på langfart til Løgumkloster, hvor det blev til en sejr på 26-24 over Sines. Holdet er lige nu nummer to i rækken. Også 2. divisionsholdet fik to point i weekenden, idet det blev til en sejr på 30-25 over Viborg.

Endelig vandt U18 pigerne hjemme i Voel Hallen med 28-25 over Tarm-Foersum, og pigerne nærmer sig rækkens første plads.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com