Ved tirsdagens generalforsamling i klubben kunne formanden Lars Buchreitz konstatere, at det havde været et godt arbejdsår.

– Ikke mindst damernes oprykning til ligaen, og den flotte femteplads i rækken, har været med til at gøre det til et godt år. Men også på ungdomssiden har vi været med fremme. U14 drengene var få mål fra såvel et jysk, som dansk mesterskab, og på pigesiden var U12 pigerne med helt fremme i kampen om JM. Generelt arbejdes der rigtig godt i ungdomsafdelingen. Også på eventsiden har vi haft et godt år, sagde formanden i sin beretning.

Han kunne også se tilbage på et år, hvor ikke mindst de frivillige endnu engang har ydet en fantastisk indsats til gavn for hele klubben.

– Uden de frivillige, var der mange ting, der ikke ville kunne fungere, fastslog formanden.

Der var også store roser til klubbens ansatte folk.

Også økonomisk har det været et fint år for Silkeborg-Voel KFUM. Klubben kommer ud af arbejdsåret med et overskud på knap 230.000 kr.. Et overskud der primært er blevet skabt via oprykningen til ligaen, som blandt andet har givet gode TV penge, men også en øget omsætning på sponsorfronten.

Bestyrelsen fik bemyndigelse til at arbejde videre med en opdeling af klubben i en professionel og en amatør afdeling. Dette skal primært sikre, at økonomi og risiko i den professionelle del ikke belaster de øvrige aktiviteter i klubben.

Lars Buchreitz og Maria Brandt blev genvalgt til bestyrelsen, mens Evan Johansen blev nyvalgt. Han erstatter Peter Knudsen, der havde valgt at trække sig på grund af hans civile arbejde.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com