Det er ikke kun U18 pigerne, der har haft et forrygende efterår. Pigerne sikrede sig som bekendt oprykning til 1. division efter 10 kampe med lutre sejre.

U10 drengene i A-rækken slutter som nummer to i deres pulje, mens pigerne slutter lidt længere nede.

Hos U12 pigerne kan man næsten vise samme flotte statistik som hos U18, idet det kun er blevet til tab af 1 point i efteråret, og dermed er de talentfulde piger klar til AA-rækken. Det samme er U12 drengene, der slutter på andenpladsen i deres pulje, kun overgået af arvefjenderne fra ØBG.

U14 drengene har gjort rent bord. 10 kampe 10 sejre og en målscorer på 279-119 vidner om, at de har været suveræne i efteråret – egentlig håber de på lidt mere modstand i foråret. U14 pigerne har ikke haft det så let i efteråret, et nyt hold har skullet spilles sammen,, men pigerne har gjort det godt og ender med at sikre sig endnu en halvsæson i 1. division.

U16 drengene 1 i 2. division har også været suveræne, og har kun tabt en kamp. Dermed er de klar til 1. division i foråret. Andetholdet har klaret sig godt i 2. division og nupper en tur mere. Pigerne har haft et svært efterår, men har vist utrolig kampgejst – de nupper endnu en halvsæson i 2. division.

Endelig har U18 drengene sikret sig endnu en tur i 1. division.

Se mere om de enkelt hos på hjemmesiden – under foreningens hold.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com