Det blev ikke til de ønskede to point, da vi tirsdag aften var en tur på Falster, og i stedet måtte vi gå fra banen med et klart nederlag på 35-29 efter 13-19 ved pausen.

Vi får en svær start i en propfyldt Spar Nord Arena, hvor vi kommer foran med 1-0, men herefter overtager NFH scenen, blandt andet efter en hurtig udvisning til Mathilde Kristensen, der bryder vores rytme. Efter ti minutter stod det derfor 3-8, og vi havde det generelt svært mod et toptændt hjemmehold.

Herefter kom der til gengæld en god periode for vores vedkommende, og to minutter efter stod det 6-8, hvilket fik Jakob Larsen til at tage timeout. Mathilde Kristensen fik sin anden udvisning inden der var gået et kvarter, og det gjorde det alt andet lige ikke lettere.

Til et mindre jubelbrøl kom Estavana Polman på banen med tolv minutter igen og da hun fire minutter senere scorede sit første mål, så var taget lige ved at lette. Ingen tvivl om, at de lokale på Falster har fået en ny darling.

Med fem minutter igen var stillingen 12-14 til NFH, så selvom at vi i flere perioder havde det svært, fik vi kæmpet os flot tilbage, blandt andet på grund af flotte redninger fra Stine Bonde og sikre scoringer fra Eira Aune, Maja Laursen og Helene Kindberg. En noget uheldig afslutning på halvlegen gjorde ondt på os, og inden vi fik set os om, stod der 13-19 på tavlen. Lidt af en nedtur på så kort tid.

Vi fik en fin start på anden halvleg, desværre fik hjemmeholdet en endnu bedre start, hvor Elma Halilcevic på venstre fløj var en evig kilde til uro, og ved flere lejligheder stjal bolden og var sikkerheden selv i den anden ende. Efter 40 minutter stod det 17-26, og nu lignede det en kamp, hvor det primært gjaldt om at komme fra Falster med æren i behold.

Vi skiftede heftigt ud i kæderne, hvilket ikke for alvor flyttede noget, men der var gode indhop, blandt andet i målet, hvor Ida Pedersen afløste Stine Bonde, og gjorde det ganske fint med flere flotte redninger. Hun kunne dog ikke forhindre at de gule fra NFH hev en sikker sejr hjem på 29-35, og dermed er Nykøbing stadig ubesejret, mens vi er noteret for to sejre og to nederlag.