Søndag eftermiddag gæstede Svenstrup Godthåb (SG) Voel hallen.
Voel score kampens første mål, men så kikkede holdet håndbold, lavede tekniske fejl og returløbet, tja det var igen igen ikke eksisterende. Imens slog SG så kontra løbet til og vupti så er stillingen 1 – 5 og kampen er 6 min. gammel og allerede tabt. Det var meget trist at se på. Havde det ikke været for Sara Kececi i Voels mål, så havde det set katastrofalt ud allerede midt i 1 halvleg. Sara havde 10 redninger i halvlegen, 2 gange blev hun skudt direkte i hovedet. SG går efter ca. 20 min. op og mandsopdækker Kathrine Mikkelsen i flere omgange. Efter 14 tekniske fejl og 30 min. er stillingen 9 – 13.
Anden halvleg starter med flere tekniske fejl fra Voels side, men til alt held så tager SG sig en scoringspause og efter ca. 10 min. har Voel mirakuløst kæmpet sig tilbage i kampen, stillingen er 13 – 13. Det skal fejres, alle er glade, men SG de spiller stadig håndbold. Imens kikker Voel på og så gentager starten af kampen sig igen nu er stillingen blevet 13 – 15. Nu er ingen Voel spillere glade. Voel trækker sig selv op, og i løbet af kort tid er stillingen 15 – 15, nu må de da være vågne i Voel lejren. SG lægger igen pres på Voel ved at mandsopdække Kathrine Mikkelsen. Så melder dommeren sig ind i kampen, med 2 gange 2 min. til Stine Aaen (det giver Aaen et rødt kort da hun slæber rundt på en 2 min. fra 1 halvleg) og så skal Kathrine Mikkelsen da også lige have en 2 min. puster på bænken. Det var medvirkende til at knække Voel. Udvisningerne og nogle få andre kendelser var i mine øjne noget ensrettede. Kunne Voel have vundet kampen uden disse, tja måske. Nok en gang skal Sara Kececi i Voels mål nævnes, som en der i den grad holdt Voel inde i kampen. 7 redninger, heraf 2 direkte i hovedet og et straffekast blev det til i halvlegen, så hvis Sara har ondt i hovedet efter kampen kan jeg sagtens forstå det. Men efter de 60 min. var slutstillingen 20 – 22.
Voel gjorde SG målkvinde alt for god, ved igennem hele kampen at skyde hende i chokoladehøjden. Det vil sige fra hofterne og op til skuldrene. Og når hun nu er en høj keeper så skal man regne med at skud fra skulderne og op skal have en vis kvalitet, det havde de i store dele af kampen ikke. Man skal være klar fra start af kampen, man skal have fysik til retur løb, man skal ikke melde sig ud af kampen, når det er træls. Man skal blive bedre til at snakke i forsvaret og hvis man så tager lidt mere ved i forsvaret, så ville der lyde et hurra herfra. Der skal til at komme points på tavlen hvis det ikke skal gå helt galt. I mine øjne er i bedre end i har vist til nu i sæsonen. Det vil koste sved, tåre og give blå mærker, men når i står med sejren så er det alt det værd. Gi den fuld skrue, til træning i uge der kommer, så når i spiller næste kamp er alle klar over hvad der skal ydes fra første til sidste fløjt. Kampens Voel spiller er i mine øjne Sara Kececi, 17 redninger siger hvorfor, men Sara kan jo ikke gøre det helt alene. Så Kathrine Mikkelsen skal have et klap på skulder for sit forsvars spil, sine 8 assist + de 2 mål.
Kampen blev desværre skæmmet af en hændeligt uheld, en Voel spiller støder ind i en Svenstrup Godthåb spiller. Dette resultere i at SG spilleren må bæres fra banen med ondt i knæet. Det er mit håb at spilleren fra SG hurtigt er tilbage på banen.
Silkeborg Voels mål blev scoret af: Juliane Ostenfeldt 5 (3), Christina Truelsen, Signe Georgi og Marie Bach 3, Nivi Wille, Stine Aaen og Kathrine Mikkelsen 2 + 17 (1) redninger af Sara Kececi i Voels mål.
Vurdering af hal: 3* (hyggelig og brugbar)
Vurdering af dommere: 2* (det kan gøres bedre)
Vurdering af publikum: 4* (der var en god stemning ved begge holds tilskuere)
Kampen er set og beskrevet af Verner Sørensen
Næste hjemmekamp er lørdag d. 15/11 kl. 15.00 i Voel hallen. SES VI ?

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com