Fredag aften var pigerne i Ikast for at spille imod Ikast FS (IFS). Og pigerne leverede varen på fornemste vis med en velfortjent sejer.

Voel kommer rimeligt godt fra start på kampen. Voel føre med et par stykker, men efter 15 minutter bliver der sjusket for meget og IFS kommer tilbage i kampen og kommer endda foran med en enkelt. Så vågner Voel op til dåd og efter dette korte udfald kommer holdet tilbage på rette spor. Voel bringer sig hurtigt i front og herefter er det kun et spørgsmål om hvor meget Voel skal vinde med. IFS viser igennem hele kampen flotte takter, men Voel spillerne er heldigvis nogle takter bedre i både forsvar og angreb. Ved pausen er stillingen 10 – 15

Voel får en rigtig god start på de sidste 30 minutter. Meget hurtigt bringer Voel sig i front med 8 – 9 mål. Lundsby tager fra i målet og Voels kontra maskine køre super godt. Mikkel finder igen og igen Haugaard og Sølvsten som begge kvittere med flotte mål. Og når Haugaard ikke scorer så sikre hun sig et straffekast. Disse straffekast sørger Nanna for at omsætte til mål igen og igen. Herefter slækker Voel lidt på tager og IFS bliver lukke ind i kampen igen. Voels træner vil have alle spillere på banen og dette gav IFS lidt luft. Voels sejer kom dog aldrig i fare, det gjorde Cecilie Jakobsen til gengæld. Voel stærke forsvars spiller måtte allerede i første halvleg tage sig til hovedet efter at have fået en modstandet lige i ansigtet, det måtte hun også i anden halvleg for her blev hun skudt direkte i ansigtet . Av for den lede det må have gjort ondt, Cecilie skulle lige en tur på bænken for at få noget luft. Men hendes fighter hjerter fornægtede sig ikke, for efter en kort pause kom hun tilbage på banen, det er sku klasse i mine øjne. Klasse er også at stå ud af sygesengen fordi man ved hvor vigtig denne kamp er for holdet. Man viser holdet sin dybeste respekt ved at møde op og kæmpe med alt hvad man har tilbage i kroppen. At man som Sølvsten så laver flere flotte mål kan vel kun vidne om et stort grønt hjerte. Da de 60 minutter var spillede stod der 24 – 30 på tavlen.

Super flot kamp af hele holdet. Næsten alle markspillere kom på tavlen. Begge mål kvinder var på banen og det slap de begge fint fra. Som overskriften siger har holdet sikret sig mindst retten til at spille om at blive i 2 div. Hvis holdet skal sikre sig helt og aldeles så skal vi have hjælp fra andre hold. Weekendens resultater vil give et meget kraftigt fingerpeg om holdets skæbne. Og så er der jo lige den sidste hjemmekamp der med en sejer kan sende holdet flere pladser frem. Det ville være så fedt hvis vi kunne trække en masse tilskuere i Voel hallen denne aften. Kampens Voel spiler. Puha, den er svær i aften Lundsby kunne være svaret. Det var ikke lige kønt alt hvad hun lavede i de første 30 min. Men de redninger som hun havde i anden halvleg som satte gang i kontra maskinen de var super flotte. Haugaard flotte fight og fantastiske løb i kontraen, miss 100% alias Georgi, Othilia’s forsvars arbejde + mål eller Mikkelsens mål +  12 assist. Niks kampens fidus går til hele holdet for deres super indsats i aftens og de 6 foregående kampe hvor holdet har haft ryggen imod muren. Resultaterne taler for sig selv i har gjort det utroligt flot her i foråret.

Silkeborg Voels mål blev scoret af: Sandra Haugaard 6, Nanna Georgi (5), Othilia Christensen, Sara Sølvsten og Kathrine Mikkelsen 4, Nikoline Strunge, Karoline Højgaard og Andrea Bendtsen 2, Agnes Munch 1 + Voels redninger: Marianne Lundsby 18 (1) og Siri Fugmann 2

Vurdering af hal: 3* (brugbar)

Vurdering af dommere: 2*↑ (de tabte lige kampen nogle minutter i første halvleg)

Vurdering af publikum: 4* ( ca. 30 positive og medlevende Voligans havde taget turen til Ikast, det var så fedt. Mange tak for jeres dejlige støtte til pigerne)

PS: 05/04-2018 kl. 20.15 Spilles sæsonens sidste kamp i Voel hallen. Vil i være så super dejlige at møde talstærkt op for at give pigerne et velfortjent klap for deres rigtige gode indsats, jeg syntes at de fortjener det. På forhånd mange tak