Direktør Mikael Bak håber på, at mange vil komme i hallen i morgen og vise ligadamerne den sidste støtte, så de kan mærke, at hele Silkeborg er med dem i kampen om en plads i Top 6. 

I morgen åbner vi JYSK arena op til en utrolig vigtig kamp mod TTH Holstebro. Det er en kamp, som jeg personligt er meget nervøs for og godt kan frygte lidt, specielt efter sidst de var på besøg her i hallen, så vi får brug for al den medvind, vi kan få.

Meget er dog sket siden sidst vi mødtes i november. For vores eget vedkommende har vi spillet os til en midlertidig plads i top 6 og sat os i en situation, hvor det er helt op til os selv, om vi også har den placering tre spillerunder fra nu.

Det vil være en superflot præstation af pigerne, hvis det lykkes, og for klubben vil det være rigtig stort at komme i slutspillet for anden gang i løbet af vores tre første sæsoner i ligaen.

Når det er sagt, tør jeg godt sige, at vi efter det imponerende forår, vi har haft indtil nu, vil være ekstremt skuffede allesammen, hvis vi ender som 7’er eller 8’er i år. Derfor skal vi også bare slå TTH Holstebro i morgen, og det er jeg heller ikke i tvivl om, at vi godt kan.

Spillerne er i løbet af sæsonen rykket tæt sammen og har vist, hvordan man spiller flot håndbold som et hold. Jeg er glad for at se den opbakning, spillerne viser til hinanden og til trænerteamet i kampene. Der er ingen sure miner på bænken, og jeg synes, alle er gode til at spille for deres chance, når de kommer på banen.

Det kan være det, der gør, om vi slutter som nummer 6 eller nummer 7, at vores hold glæder sig med og for hinanden, når det går godt, og sammen forsøger at finde en løsning, når det går mindre godt.

Sådan har vi altid forsøgt at gøre det i SIlkeborg-Voel, og sådan arbejder vi fortsat på, at det skal være også om tre år, når vi forhåbentlig har spillet os mere fast i toppen af dansk damehåndbold.

Endelig vil jeg gerne benytte lejligheden til at byde velkommen til en af vores nye spillere fra den kommende sæson, Hege Bakken
Wahlquist, som også kommer i morgen – dog som vores modstander.

Hjælp os det sidste styrkke. Det kunne være så fedt for os allesammen og for hele Silkeborg, hvis vores ligadamer kan spille med om de europiske pladser.

Vi ses i JYSK arena i morgen kl. 16.30.

Køb dine billetter her.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com