Silkeborg-Voels nye 2. divisionshold sluttede sæsonen i 3. division tirsdag aften med en sikker sejr over Snejbjerg på 31-17 efter 15-7 ved pausen.

” Vi var rykket op, og Snejbjerg havde reddet sig, så det var nok svært at sætte sig op; men indsatsen er godkendt, og det blev en fin kamp”, siger Paw Plougstrup, der næste sæson træder et skridt tilbage og lader Peter Laursen blive cheftræner.

Holdet fik i forbindelse med kampen overrakt en pokal fra JHF, og nu er der velfortjent ferie efter et møde og en sidste træning.

” Vores sæson i herreafdelingen er virkelig godkendt med oprykning til 2. division og andetholdet op i serie 1. Der var mange ting, der klappede i denne sæson. Ingen vidste på forhånd, hvordan det ville forløbe med de tre spillere, som er på kontrakt i BSV. Men det har vi fået afstemt godt, og det har gjort vort hold bredere, når de har kunnet være med”, siger Paw Plougstrup.

Målscorere: Jens Dolberg Plougstrup 10, Jacob Steengaard 8, Asbjørn Andersen 4, Casper Rasmussen 4, Kasper Knudsen 4, Rasmus Husted 1.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com