Søndag eftermiddag havde Voel besøg af Hornbæk. Vi vidste fra tidligere at Hornbæk er et stærkt hold som vi har meget svært ved at følge med, men efter dagens kamp gik vi derfra med æren i behold.
Fra første minut var der fart på kampen, angrebene bølgede frem og tilbage i begge ender af banen. Den store forskel fra tidligere kampe var at Voel IKKE blev kørt over, men kunne følge med. Jeg sad med den følelse at det hold der først fik styr på forsvaret kunne trække fra. Det var der nu aldrig rigtig nogle af holdene der gjorde. Voel havde mange chancer for at trække fra, men det sidste held manglede igennem halvlegen. Ved pausen var stillingen 12 – 15.
Anden halvleg var næsten et kopi af første, begge hold ville frem ad banen og tænkte ikke så meget i forsvarsspil. Dog kan man takke begge mål kvinder for at det aldrig blev den store scorings kamp. Vi ved at Hornbæk er hurtige og at de har en farlig venstre hånd, men havde Voel været skarpere på sine chancer og havde man benyttet sine spillere lidt anderledes så kunne man måske havde stået med et anderledes resultat efter de 60 min. Men slutstillingen blev desværre 22 – 28
Voel kan tage en masse fight med fra denne kamp, der blev troet på sagen fra spillernes side også nå man var ned med – 4 midt i anden halvleg. Desværre er truppen pt. således at nogle spiller skal levere i næsten 60 min. for at det skal lykkes, når disse spillere så skal have luft går det galt, sådan var det også i dag. Jeg vil rose holdet for deres indsats i dagens kamp, det var en meget seværdig kamp. Som jeg mener at i kan være stolte af. I tabte ja, men til rækkens nr. 3. Det undre mig dog at vi ikke fik lov til at se mere til Camilla R Petersen end vi gjorde, er der mon tale om en skade ? Jeg ville godt have set om Camilla ikke kunne have leveret noget fra f.eks. en af bag spiller pladserne. To Voel spillere skal lige have et ekstra klap på skulderen, den første er Sara Kececi. Sara vidste igen i dag at hun har nogle ganske gode reflekser, uden dem havde Voel fået en ordentlig omgang bank. Den anden er den som jeg vil kalde dagens Voel spiller. Der er tale om Kathrine Mikkelsen, Kathrine er involveret i 11 af de 22 scoringer i dag. Hun måtte tage en del tæsk i kampen, noget dagens to dommere ikke tog nævneværdig notits af. Meget kan man måske kalde de 2 dommere, men hjemmebane dommere er IKKE en af de ting. Jeg kunne godt have tænkt mig at de havde været lidt mere tilstede i begge ender af kampen.
For at gøre dagen endnu mere trist for Voel så lykkes det en af forfølgerne til overlevelse i 2 div. at vinde deres kamp i dag. Det betyder at Voel SKAL have min. 3 points i de to sidste kampe for at være sikre på overlevelse i 2 div. Voel kan selv afgøre det, men det kræver top motivation og alle spillere klar. Jeg vil meget indtrængende bede alle der har interesse i Silkeborg Voel KFUM om at møde op til de 2 kampe der begge skal spilles i Voel hallen d. 22/3 kl. 17.20 og d. 28/3 kl. 15.20. Kom og støt damerne til nok en sæson i 2 div.
Silkeborg Voel mål blev scoret af: Juliane Ostenfeldt 6 (3), Christina Truelsen 5, Signe Georgi 3, Maj Rytter, Stine Aaen, Kathrine Mikkelsen og Nanna Georgi 2 + 16 redninger af Sara Kececi.
Vurdering af hal: 3*↑ (hyggelig og brugbar med speak)
Vurdering af dommere: 2* (der manglede lidt for at det var ok)
Vurdering af publikum: 2* (der var ikke meget liv)
Kampen er set og vurderet af Verner Sørensen