Onsdag aften gik vi for første gang fra kamp uden point i slutspillet. Nu er det vigtigt, at vi kommer videre og stiler efter vores drøm om at nå i en semifinale.

Der er stadig meget på spil her i slutspillet, og vi må endnu ikke opgive håbet om en semifinale på trods af vores møde med Viborg HK, som desværre endte med et nederlag på syv mål. Og det gør pigerne bestemt heller ikke, for siden kampen har vi både givet plads til restitution efter en uge med tre kampe og trænet hårdt på håndboldbanen.

I aften gælder det FCM Håndbold på hjemmebane, som vi forrige søndag vandt over på udebane med hjælp fra 300 af vores gode tilskuere. Og i aften skal vi igen vise, at vi kan hamle op med vores helt store rivaler.

Sejren er dog langt fra vores fra begyndelsen, og pigerne skal levere en ekstraordinær præstation, hvis det skal lykkes. Vi har selvfølgelig en tro på, at vi kan vinde, men den skal sidde lige i skabet. Derudover er det et krav, at vi vinder i aften for at have en chance for at nå drømmen om en semifinaleplads.

Derudover håber jeg, at vi endnu engang kan drage nytte af, at vi har hjemmebanefordelen, og at vores gode tilskuere vil være med til at skabe god stemning og heppe vores piger tættere på en semifinale.

God kamp til alle.

Jakob Andreasen

Cheftræner

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com