Med tre point efter slutspillets to første kampe er vi kommet godt fra start i slutspillet, og i aften håber vi selvfølgelig på endnu en sejr.

Pigerne har for alvor vist, at de hører til i det sjove selskab efter møder med gode hold som Odense Håndbold og FCM Håndbold. Det giver selvfølgelig tørst efter endnu mere, og i aften tør jeg godt garantere, at pigerne har ild i øjnene.

Viborg HK er på papiret et meget stærkt hold med flere farlige spillere. De er også et hold, som nok vil kæmpe ekstra for de første to point i slutspillet. Derfor spår jeg en meget spændende kamp, som vi ikke er sikre på at få et eller to point med fra.

Vi har tidligere vist, at vi kan slå Viborg, og det er jeg også sikker på kan lade sig gøre i aften, hvis pigerne holder det flotte niveau. Det gælder som altid Stine Bonde i målet, den stærke defensiv og i angrebet, hvor vi igen skal udnytte vores styrke ved kontraspillet.

Derudover håber jeg, at vi i aften vil drage nytte af vores hjemmebanefordel, og at vores mange gode tilskuere er klar til at heppe vores piger til to ekstra vigtige point i slutspillet.

God kamp til alle.

Jakob Andreasen

Cheftræner