Silkeborg-Voels direktør Mikael Bak er spændt på aftenens kvartfinale, hvor tilskuertallet har nået nye rekorder. 

Kære alle og velkommen til vores store påskefest i JYSK arena, som vi i klubben har glædet os rigtig meget til.

Op imod 700 tilskuere og sponsorer har på forhånd tilmeldt sig spisning inden kampen, så vi sammen kan få den bedste start på en spændende aften. Tak til Signesminde Kro for at levere lækker mad til så mange mennesker og tak til alle jer tilskuere for at bruge halvanden time på at komme i stemning sammen med os i dag. Det glæder vi os meget til.

Det har allerede været en helt forrygende sæson, hvor vi på alle områder har oplevet vækst. På tilskuersiden er vi steget næsten 200 tilskuere i snit over hele sæsonen, ligesom tilslutningen fra områdets erhvervsliv også er stadigt tiltagende. Vi mærker en stor interesse for os som klub og en sympati for vores ligadamer, som de i høj grad selv er med til at opbygge.

Vi glæder os hver uge over at have så samarbejdsvillige og hårdtarbejdende spillere i klubben, som altid stiller op til skolebesøg, træninger med områdets mange lokale klubbers hold og meget mere. Det er vigtigt for os, at de spillere, vi henter til klubben, også har lyst at blive en del af Silkeborg-Voel KFUM, og det oplever vi i høj grad, at de alle har.

Samtlige ligaspillere i Silkeborg-Voel har i løbet af sæsonen udvist stor forståelse for fællesskabets betydning i en klub som vores, hvor selve kulturen i klubben er det, der får os til at adskille os fra mange af vores konkurrenter og kollegaer. Det er vi stolte af, og det vil derfor også betyde alverden for os og hele foreningen bag ligaholdet, hvis det skulle lykkes os at spille os i semifinalen.

Rigtig god kamp til alle, både tilskuere, sponsorer, spillere, dommere og ikke mindst dagens modstander fra København Håndbold.

Mikael Bak
adm. direktør

Der er stadig få billetter til kampen. Køb din lige her.