Vi har i den seneste tid desværre været ramt af en række uheldige nederlag, selvom vi har spillet godt i både forsvaret og angrebet og været foran i store dele af de sidste tre kampe. Det er i sådanne tilfælde, det er vigtigt, at vi kommer hurtigt videre og ikke dvæler for meget, når vi ikke får point i en kamp.

Derfor har vi brugt dagene efter kampen i Odense på at forberede os til i dag, hvor vi byder velkommen til et stærkt fransk ligahold, der er vant til at spille med i EHF Cup. E.S Besancon Feminin er et hold, der har nogle eksplosive, fysisk stærke spillere, og som spiller i et højt tempo.

Det bliver uden tvivl en kamp på svære præmisser, da det er et udenlandsk hold, vi aldrig har spillet mod før. Vi er altså overhovedet ikke sikre på at vinde i eftermiddag, men vi vil gøre vores bedste for, at det skal lykkes.

Derfor er det vigtigt, at vi er klar til at spille på vores absolut højeste i både angrebet og forsvaret for at have en chance for at vinde. Og med den kampgejst, pigerne har vist i de sidste ligakampe er jeg heller ikke i tvivl om, at det kan lade sig gøre.

Pigerne er sultne efter point og efter at komme videre i EHF Cuppen. Så hvis de giver 10 % ekstra i dagens kamp, og hvis I er klar til at klappe for vores piger ude på tribunerne, tror jeg på, at det kan lykkes for os. Det er med at udnytte, at vi har hjemmebanen i den første af de to kampe mod E.S Besancon Feminin.

Så lav lidt larm og vær med til at skabe god stemning for vores piger, så vi sammen får en god håndboldlørdag.

God kamp til alle.

Jakob Andreasen

Cheftræner

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com