Siden vores udekamp mod Aarhus United onsdag aften har vi trænet benhårdt for at blive klar til i aften, så der ikke sker det samme som onsdag aften.

Vi lægger ikke skjul på, at vi var skuffede over vores præstation, men det er vigtigt at komme hurtigt videre, så vi er klar til at tage imod TTH Holstebro i årets sidste hjemmekamp.

TTH Holstebro har fundet stabilitet og overrasket på det groveste i løbet af sæsonen med et fantastisk flot spil fra flere spillere på holdet. Vi skal især være opmræksomme på landsholdsspillerne Pauline Bøgelund på højre back og Anette Jensen som playmaker, som begge er meget skarpe spillere.

Vi har tidligere haft svært ved at spille op mod TTH Holstebro, så vi er hverken sikre på at få et eller to point med fra kampen i aften. Det kræver, at vi rammer niveau og at vi er klar fra begyndelsen. Det gælder både i forhold til de gode scoringer, forsvaret og Stine Bonde i målet.

Det er muligt for os, og pigerne er ekstra tørstige efter en sejr i dag efter oplevelsen mod Aarhus United. I aften har pigerne i den grad brug for jeres støtte ude på tribunerne, så det er med at udnytte, at vi har hjemmebanefordelen.

Så skab god stemning for vores piger ved at lave lidt larm og lad os sammen give seerne hjemme i stuerne en god håndboldoplevelse.

God kamp til alle.

Jakob Andreasen

Cheftræner

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com