Siden vores udekamp mod Nykøbing Falster forrige fredag har der været landskampspause i HTH GO Ligaen i forbindelse med en masse gode EM-kvalifikationskampe. For os har det betydet, at vi har måttet undvære både Stine Skogrand, Rikke Iversen og Hege Bakken Wahlquist, som har repræsenteret henholdsvis Norge og Danmark og fået noget god træning med nogle af vores to landes bedste spillere.

Vi andre har udnyttet de ekstra dage mellem kampene og har trænet benhårdt både på banen og i styrkecentret for at blive klar til i aften, hvor vi møder Team Esbjerg på vores hjemmebane.

Vi byder et hold velkommen, som igen i år viser sig meget stærkt og med store profiler på stort set alle pladser. De har blandt andet hentet den serbiske landsholdsplaymaker Kristina Liscevic og Sandra Toft hjem fra Larvik for at vogte målet. Derudover har de fået Estavana Polman hurtigt tilbage efter graviditet og fødsel, og så har de både Ida Bjørndalen på højre back og Lara Gonzales Ortega på venstre back.

Vi er altså langt fra sikre på at få hverken et eller to point i aften, men vi vil gøre vores for at jagte dem begge.

Team Esbjerg spiller i år for at ligge i den absolutte top i HTH GO Ligaen, så der bliver kamp til stregen i aften, men jeg tror på, at vi har en chance mod dem.

Det kræver selvfølgelig, at vi er skarpe og udnytter vores stærke defensiv. Men det er klart, at det ikke er nok med en god defensiv, så vi skal have godt gang i angrebsspillet lige fra begyndelsen.

Og der kan I hjælpe ude på tilskuerpladserne. Det er med at udnytte, at vi har hjemmebanen, når kampen bliver vist i fjernsynet. Nu har vi de seneste to kampe præsteret at spille kampe, der havde været gode på tv, og selv om den seneste desværre ikke endte til vores fordel i sidste ende, så er det også den slags kampe, der er fede at spille.

Så lav lidt larm for vores piger og lad os sammen give seerne hjemme i stuerne en god håndboldaften.

God kamp til alle.

Jakob Andreasen

Cheftræner

 

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com