Efter store føringer i kampene mod Team Esbjerg og Odense Håndbold, som begge endte med et-måls nederlag, lykkedes det os endelig at slutte kampen til vores fordel lørdag eftermiddag i JYSK arena, da vi vandt over E.S Besancon Feminin i anden runde af EHF Cup.

Det er vi meget glade for, og jeg tror, at det var, hvad pigerne havde brug for, og jeg håber, at det kan være med til at give dem en ny tro på, at de er dygtige og sagtens kan spille op og hente point mod nogle af ligaens bedste hold. Det har de vist tidligere mod både Nykøbing Falster, Team Esbjerg og Odense Håndbold, hvor vi i store dele af kampene var foran med flere mål, men hvor små marginaler afgjorde kampene til de andres fordel.

Det må ikke ske i dag, når vi møder ligaens absolutte tophold i et spændende lokalopgør. FC Midtjylland har stjerneprofiler som Veronica Kristensen på venstre back og Sabine Englert i målet, der i sidste kamp stod med en redningsprocent på over 50.

Vi er slet ikke i tvivl om, at det bliver en af de sværeste kampe denne sæson, og vi er hverken sikre på at få et enkelt eller to point med hjem. Der kan heldigvis ske mange overraskelser i kampe som disse, men det kræver, at pigerne er skarpe helt fra start til slut. Det gælder Stine Bonde i målet, der gerne må stå som hun gjorde det i første halvleg af kampen mod E.S Besancon i lørdags. Derudover skal resten af holdet selvfølgelig også være helt klar i forsvaret og holde FCMs skytter fra at score for mange mål, mens vi til gengæld skal sørge for at få godt gang i vores egne stærke skytter fra første til sidste sekund.

Vi har et stærkt hold, og jeg har en god tro på, at vi kan hive point med hjem, hvis vi er ekstra skarpe i alle 60 minutter i dag. Det tror jeg, at I på tribunerne kan være med til at løfte. Det er med at udnytte, at vi møder FC Midtjylland på vores hjemmebane, hvor vi har så mange gode tilskuere.

Så vær med til at lav lidt larm og god stemning for vores piger, så vi sammen kan få en god håndboldaften her i JYSK arena.

God kamp til alle.

Jakob Andreasen

Cheftræner

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com