Det blev desværre ikke som vi havde håbet på onsdag aften, da vi spillede os ud af Santander Cup.

Men efter sådan en oplevelse er det vigtigt, at vi rejser os hurtigt igen, så vi er klar i de næste kampe i HTH GO Ligaen. Vi er i den grad klar til at jagte to point i aften, når vi møder Ajax København.

Ajax København er nye oprykkere i HTH GO Ligaen, og derfor er det jo spillere, vi ikke har det store kendskab til. Men det er talentfulde unge spillere, som kommer med en masse energi. Derfor skal vi ikke undervurdere dem på forhånd, men det er da klart et hold, vi går efter at slå.

Jeg tør nu også godt spå om en sejr i aften, når vi byder velkommen til københavnerne. På papiret er det nemlig et hold, vi skal slå. Derudover er vores piger ekstra tørstige efter point i aften, så jeg tror, at deres spil bliver flot både i målet, angrebet og i forsvaret. Og som altid kan I ude på tribunerne hjælpe vores grønne piger til at gøre det til en endnu bedre oplevelse i aften.

Som altid kan I ude på tribunerne være med til at skabe god stemning for vores piger, som gør det nemmere at hive to point hjem i aften.

Lav lidt larm og vær med til at støtte vores dygtige piger til endnu en sejr i HTH GO Ligaen.