25-årige Ida Sylvest har været stabil på højre fløj gennem hele sæsonen. Men mod SK Aarhus blomstrede hun for alvor op, og spillede sin bedste kamp i den grønne trøje. Hun var her, der og alle vegne. Stod godt i forsvaret og i angrebet var hun sikkerheden selv, og fik scoret mål på nogle afgørende tidspunkter i såvel første som anden halvleg.

Men hvorfor gik det så godt onsdag aften:

– Vi byder godt ind alle sammen, og så skaber det noget plads til mig, fordi de retter opmærksomheden mod nogen af dem, der har lavet mange mål i de andre kampe.  Og det var kun dejligt, at jeg fik lov til at score mange mål, fortalte Ida Sylvest.

Selvom om de grønne piger havde det lidt svært i første halvleg, mistede hun ikke troen på en sejr.

Jeg synes egentlig det var vores egen skyld at vi var bagud ved pausen. Vi spillede ikke op til vores bedste, og overholdt ikke aftalerne, vi havde egentlig mere at give af. Det betød at vi blev presset, Vi var nok nok lidt overspændte, og fik ikke brugt vores fysik godt nok, men det fik vi jo i anden halvleg, fastslår Ida.

I pausen blev tingene snakket igennem, og aftalerne blev strammet op.

– Vi fik at vide, at vi skulle tage os sammen, og sætte mere fysik på, og det kan vi jo se, virkede ganske godt. Det betød rigtig meget, at vi fik tingene til at fungere og vandt så stort. Det giver en god følelse i kroppen. Nu kan vi gå på ferie fra turneringen med en god placering, og det betyder rigtig meget, at vi ikke skal gå og ærge os over et dumt nederlag i den kommende måned, konstaterer Ida Sylvest.

Inden den står på ferie, venter der dog lige to EHF-kampe, hvor hun sammen med holdet vil give den gas.

– Nu skal vi restituere os lidt i morgen og gennem en let træning, og så er vi klar til fredag. Og det kunne jo være superfedt at gå videre og skrive noget klubhistorie. Vi er bestemt klar til at give den fuld gas i de to kampe, slutter Ida, der kom til klubben fra København Håndbold før denne sæson…

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com