Silkeborg-Voels 2. divisionsherrer kæmper en indædt kamp for at få de point, der kan redde holdet. Mod Fredericia lørdag var det igen lige ved og næsten at lykkes for holdet.

Nederlaget blev på 29-27 efter 16-12 ved pausen.

” Selv om vi mødte et hold, der er 10 point foran os, havde vi en fornemmelse af, at det godt kunne lade sig gøre. Og vi gik efter at vinde. Vi spilede som underdogs for at lave en overraskelse, og det gør man ved at vise fight og udstråling. Noget af det, man ikke kan træne i”, siger træner Peter Laursen.

Holdet var dog bagud med fire mål ved pausen, og få minutter inde i anden halvleg bragte Fredericia sig foran med 18-12.

“I en sådan situation er vi tidligere knækket. Men det gjorde vi ikke denne gang. Vi fandt noget mere vildskab frem og scorede fem mål i træk, så vi kun var på minus et mål. I tre angreb i træk holdt vi Fredericia fra at score, men vi lykkedes ikke selv med at udligne. Derefter kom Fredericia igen foran med seks mål, vi kom igen på minus et mål, inden vi sluttede med at tabe med to”, siger Peter Laursen.

Spillerne kunne forlade banen med fornemmelsen af, at de havde gjort flere ting rigtigt, og alle havde ydet det, de kunne.

Men igen var det uden at få point.

” Vi har ikke mistet håbet. Vi skal finde fire point i de sidste kampe. Det er ikke umuligt. Vores næste kamp er søndag den 1. marts ude mod SGI Esbjerg” siger Peter Laursen.

Målscorere: Jesper Sehested 6, Andreas Sørensen 6, Christian Lorentzen 4, Mads Svangren 4 (1), Phillip Lyngby 3, Valdemar Elmose 2, Mads Sønderby 1, Rasmus Sehested 1

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com