Når året går mod slutningen, er det tid til at se tilbage på den tid der er gået.
For Voels 2 div. damer er sæsonen trist at se tilbage på.
10 kampe = 3 point ( 1 sejr og 1 uafgjort og – 39 i målscoren)
Det er fakta fra tabellen og den lyver aldrig. Og dog, i mine øjne skulle der have stået 10 kampe = 8 points.
Så ville det have været en hel anden historie at skulle lave status på.
Men sådan er det desværre ikke. Spillere der ikke har slået til, en for smal trup og så de satans marginaler er nogle af forklaringerne på at tabellen ser ud som den gør.
Et nyt hold skulle spilles sammen både på og uden for banen, det tager tid. Spillere der ikke er vant til tempoet og måden man spiller på i 2 div. det tager også tid. Nogle spillere der har leveret varen og nogle der ikke har, nogle erfarne spillere der ikke kan trække hele læsset selv. Lidt skader og lidt manglende hjælp fra liga holdet, tja så er det vist nogenlunde rammet ind hvorfor det kun er blevet til 3 point efter 10 kampe. Nå ja, så er der de små marginaler.
De der marginaler: Manglede de i Skive?, var de med os da vi mødte Sæby?, manglede de mod Svenstrup, HH90 og Vesthimmerland?. Det er ikke til at vide.
Er der håb for anden del af sæsonen ?: 3 stk. U-18 spillere, og 1 første års senior. At de mangler erfaring er ganske naturligt, det skal nok komme det er jeg helt sikker på. Manglende erfaring er ikke lige noget man kan sige om Stine B, Stine A og Kathrine. De er med deres erfaring motorerne på holdet, mon de ikke kan trækkes et gear eller to højere op?. Så er der de spillere der skal vise mere, vise at de vil noget mere hvis det skal lykkes. Så er der to målkvinder, de har vist at de kan og vil stå i vejen, hvis forsvaret hjælper dem. Derudover har vi fået lov til at låne 2 liga spillere fra tid til anden, de er naturligvis rustne i sammenspillet med resten af holdet. Det eneste der kan fjerne rusten er flere kampe med holdet.
Mit juleønske for holdet: Træn, træn som vilde hele julen igennem. Der skal vises forbedringer på holdet hvis i skal gøre jer forhåbninger om at undgå nedrykning til 3 div. I skal til Sæby, der skal hentes point. I skal til Brabrand også her skal der hente points. Det kan sagtens lade sig gøre, hvis i vil. Det er helt op til holdet i 2 del af sæsonen.
I første del af sæsonen har en spiller været et rigtig frisk pust til holdet. Der er tale om Signe Georgi som i mine øjne er gået med troen på at det her, det kan jeg. Det er dejligt at se en ny spiller falde sådan til på banen, der er masser af udvikling i Signe, men indtil videre har hun givet den gas.
Med ønsket om alt godt for klubben og holdet ønskes i alle en glædelig jul og et godt nytår, vi ses på banerne i det nye år.
Verner Sørensen

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com