Silkeborg-Voel KFUM er en klub der kan og vil rumme alle, og et af de fokuspunkter vi har, er, at skabe underholdning og fællesskab for familier, både dem med små, mellem og store børn.

I en tid, hvor inflationen er på himmelflugt, og det i den grad er blevet dyrere at være dansker, så synes vi som klub, at vi har en forpligtigelse til at tage et socialt ansvar, og være med til at sikre nogle gode oplevelser til blandt andet børnefamilierne.

Derfor har vi til fredagens kamp mod Aarhus United, lavet et skarpt tilbud, så hele familien, to voksne og to børn, kan komme ind for blot 200 kroner, inklusiv fire sodavand og to gange popcorn!

”Vi er en klub der tager socialt ansvar, og i en tid, hvor alt bliver dyrere og dyrere, så prøver vi at gå den anden vej. Derfor forsøger vi os nu med det her tilbud, som vi selv mener er knivskarpt, og som de fleste kan være med på. Fredagshyggen er sikret, og vi skal nok gøre alt for, at det bliver en god aften krydret med en sejr over Aarhus United”, lyder det fra Silkeborg-Voel KFUMs direktør, Carlo de Silva.

Man kan enten købe billetten på forhånd via vores billetsystem, eller bare møde op i JYSK arena inden kampstart, men hvis man vil være sikker på de gode pladser, så anbefaler vi, at I køber på forhånd. Tophåndbold, sodavand og sprøde popcorn, lyder det ikke som en god start på weekenden?

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com