Fra den 6.-17. juli står der EM i Rumænien på programmet for det danske 19-landshold for kvinder. Og blandt de 16 spillere, der slap igennem nåleøjet og blev udtaget, er Silkeborg-Voels 19-årige back-talent Isabella Poulsen.
”Jeg blev vildt glad, da jeg fik at vide, at jeg var udtaget, for det er en virkelig god årgang med mange gode spillere”, siger Isabella Poulsen.
Det med den gode årgang bekræfter U19-landstræner Flemming Tuborg Larsen.
”Det har faktisk været lidt af en udfordring kun at vælge 16 spillere, fordi der har været så mange, der har vist en rigtig flot udvikling. Det vidner om en stor bredde i årgangen, når vi også kan have 24 spillere med til en samling kort tid før EM, som vi havde det i pinsen,” fortæller Flemming Tuborg Larsen og fortsætter:
” Vi har udtaget 16 spillere ud fra den udvikling, vi har set hos dem over længere tid. Og så har vi også forsøgt at skabe en trup med forskellighed i forhold til spiltyper.”
Isabella Poulsen var også med på U19 landsholdet, da det i marts spillede to træningskampe mod Egypten.
”Jeg har været med til flere træningssamlinger, og det er altid fedt at være med, for der er et rigtig godt trænerteam på holdet”, siger Isabella Poulsen, der skal i gang med sin fjerde sæson i Silkeborg-Voel.
”Jeg kom til klubben, da jeg startede på Silkeborg Efterskole, og jeg fik debut på ligaholdet i den sæson, der netop er sluttet. Ligakampene har været med til at booste min udvikling som spiller.  Det er altid vigtigt at søge de gode oplevelser, og det er fedt at spille sammen med så gode spillere”, siger Isabella Poulsen.
Som venstre back kommer hun til at dele pladsen med en af holdts største profiler, Eira Aune, og det aftvinger respekt hos det unge talent.
”Men jeg har store drømme og ambitioner med mit håndbold. Lige nu vil jeg fokusere på at lære så meget på liganiveau, at jeg inden for et par år vil være en vigtig spiller i kvindeligaen”, siger Isabella Poulsen.
Hun går i øjeblikket til eksamen i 2g på Silkeborg Gymnasium, og der venter så en anden slags eksamen i Rumænien i juli.
Isabella Poulsen kommer oprindeligt fra Sunds, og her startede hun med sandkassehåndbold allerede som tre-årig.
”Mine forældre har altid været der og fulgt mig, og især min far går op i det. Så får vi vendt tingene”, siger Isabella Poulsen.
Hun er også et eksempel på en spiller, der er kommet fra klubbens egen ungdomsafdeling op på Ligaholdet. Det er en af klubbens fremtidige ambitioner at have mindst seks spillere på ligaholdet fra egen ungdomsafdeling.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com