Pressemeddelelse

Silkeborg-Voel har for næste sæson indgået en aftale med den islandske landsholdsspiller Andrea Jacobsen.
Den 25-årige venstre back spillede i sidste sæson for Aalborg EH i 1. Division, men forud for det, spillede hun fire år for den svenske klub Kristianstad Handboll i den svenske liga og I EHF Europaen Cup. Desuden har hun spillet 36 A-landskampe for Island.
”Da jeg fik et tilbud fra Silkeborg-Voel, var jeg med et samme klar til at tage det næste skridt i min karriere.” siger Andrea Jakobsen, der flytter til Silkeborg i næste uge.
”Jeg har hørt, at Silkeborg er en dejlig by og hørt meget godt om klubben, så jeg glæder mig”, siger Andrea Jakobsen.
Direktør i Silkeborg-Voel Jakob Andreasen ser gode udviklingsmuligheder i Andrea Jacobsen.
”Hun var en profil i Aalborg og i 1. division i sidste sæson, og på landsholdet. Jeg sikker på, at vi har fundet en spiller, vi kan løfte op på endnu højere i niveau, som mange andre af de talenter, vi skal bygge vores ligahold op om i den kommende sæson. Andrea er stærk med en god fysik på 183 cm, hun dækker godt op på flere positioner, og derudover er hun også to-vejsspiller, der kan score mål. Det viste hun mod ligaholdene i op- og nedrykningsspillet til ligaen her i foråret. Mod Ajax scorede hun således  ni mål”, siger Jakob Andreasen.
Aalborg EH blev dog i 1. Division, men Andrea Jacobsen fik smag for den danske Liga.