Lige før de to slutspilskampe i sidste sæson, blev Rikke Iversen opereret i foden, og det har lige siden holdt hende væk fra håndboldbanen, men nu lysner det efterhånden for stregspilleren.

Rikke Iversen havde gennem længere tid døjet med en ledbåndsskade i foden, og der var derfor ingen vej uden om en operation, som altså holdt hende væk fra slutspilskampene, men som omvendt gerne skulle sikre, at hun er klar til den kommende sæson. Om hun når de første kampe er dog usikkert, og det præcise tidspunkt er ukendt for hende, og det er der en god grund til.

– Det har været hårdt at sidde udenfor her i opstarten, men nu må jeg heldigvis træne med, bare uden bold, så det begynder at lysne. Jeg håber meget at jeg er klar til sæsonkampen, men da jeg går meget op i detaljer, så har sundhedsstaben med vilje undladt at fortælle hvornår jeg kan komme i kamp, så jeg ikke bliver skuffet over, hvis det bliver udsat. Så jeg ved faktisk ikke hvornår jeg er tilbage, men jeg håber og tror på, at det er snart, siger hun og tilføjer:

– Det kunne være fedt, hvis jeg kunne blive klar til sæsonstarten, da vi skal møde Nykøbing Falster i premiere-kampen, hvilket er en kamp, jeg ser frem til, grundet min tid i klubben.

Op til denne sæson er mange spillere rejst, og det har betydet, at Rikke Iversen efter kun en enkelt sæson i klubben, alligevel er en af de ”gamle” på holdet. Hun fortæller at det har været en fantastisk opstart, hvor det sociale har været i højsædet mellem træningerne, og hun er meget begejstret for stemningen på holdet.

– Det er jo næsten lidt skræmmende at tænke på, at jeg er en af de ”gamle”, men jeg må sige, at det er gået helt fantastisk i opstarten, og alle er enormt sociale, og det er virkelig en fed holdfølelse vi har fået. Mine venner bliver lige nu nedprioriteret en hel del, men det er bare så vigtigt at vi får det godt sammen, at sådan må det lige være for en tid, konstaterer Rikke Iversen, der ikke tør spå om, hvor Silkeborg-Voel bliver placeret i tabellen i den kommende sæson.

– Jeg tør slet ikke spå om, hvordan det kommer til at gå, fordi der er sket så meget både for os selv og de andre hold, at jeg godt lige vil se hvordan turneringen kommer i gang. 5. pladsen sidder selvfølgelig lidt i mig endnu, og det gad jeg da godt prøve igen, men jeg har på ingen måder forventning om, at det er der vi ender, fastslår hun.

I morgen er der kamp i Voel-Hallen, hvor det kinesiske landshold er modstander. Det er klokken 14.30 og der er gratis entré.