Rikke Iversen er en svær spiller at komme uden om for tiden, og den skudsikre stregspiller er da også med på landstræner Klavs Bruun Jørgensens udviklingslandshold, der skal spille to landskampe i det midtjyske sidst på måneden.

Udover Rikke Iversen har landstræneren også udtaget Silkeborg-Voels nye bagspiller Louise Ellebæk. Ellebæk var i sommerferien med U20-landsholdet til VM, hvor hun gjorde sig positivt bemærket.

Rikke Iversen har været inde omkring landsholdet i nogle år efterhånden, og var et par gange sidste sæson også udtaget til samlinger og kampe med A-landsholdet. Hun var endda med i truppen til VM i december, hvor hun dog blev sendt hjem uden spilletid. Nu får hun en ny chance for at vise landstræneren, at hun fortsat bør gøre sig gældende for Danmark.

Louise Ellebæk er til gengæld helt ny i Klavs Bruun Jørgensens trup, og det unge backtalent glæder sig selvsagt til at få chancen for at bevise sig selv i dét henseende.

Holdet samles onsdag den 26. september i Aarhus og spiller fredag og lørdag to landskampe mod Norge i henholdsvis Hammel og Aarhus.

Der er altså god mulighed for at se de to Silkeborg-Voelspillere i aktion for Danmark. Kampene spilles som følger:

Fredag den 28. september kl. 17 i Hammel Idrætscenter
Lørdag den 29. september kl. 18.45 i Ceres Arena i Aarhus

Vi ønsker de to spillere tillykke med udtagelsen i forbindelse med næste hjemmekamp, fredag den 14. september kl. 18.30, hvor vi spiller mod Nykøbing Falster i JYSK arena.

Køb billet til kampen og vær med til at sige tillykke til Rikke Iversen og Louise Ellebæk.