Der er gang i kuglepennen på kontoret i Silkeborg-Voel for tiden, og denne gang er det Rikke Iversen der har sat sin signatur på en ny kontrakt, der binder hende til klubben frem til 2018.

Rikke Iversen kom til Silkeborg-Voel i 2014, hvor hun samtidig startede på Silkeborg Seminarium, og kontraktforlængelsen passer ind med, at hun er færdig som lærer netop i 2018. Dermed følger hun en af klubbens filosofier omkring, at man skal kunne andet end blot at spille håndbold, og Jakob Andreasen er glad for, at begge ting kan prioriteres for Rikke Iversen.

– Det er vigtigt for os som klub, at spillerne udvikler sig på banen, og samtidig også udvikler sig uden for banen, for eksempel med en uddannelse. Så vi er rigtigt glade for, at vi kan se at hun rykker sig på banen, og derudover ender med at blive skolelærer, og måske også en kommende landsholdsspiller, siger Silkeborg-Voels cheftræner, Jakob Andreasen.

Rikke Iversen kom til klubben fra Nykøbing Falster, og har på flere parametre rykket sig i den rigtige retning, endda på trods af, at hun faktisk spillede sidste sæson med en fodskade, der forhindrede hende i, at være helt fit for fight.

– Det er faktisk først nu, at Rikke er ved at nå sit topniveau efter sin skade, så alene på den baggrund, synes jeg hun har rykket sig rigtigt meget, og jeg er slet ikke i tvivl om, at hun kan rykke sig meget mere. Hun er en potentiel landsholdsspiller, hvis hun fortsætter sin gode udvikling, og har enorm stor betydning for os som klub og hold, hvor hun bidrager med mange gode ting. Hun er en komplet spiller, som kan spille begge veje, og som kommer med masser af humør og energi, så hun er en klar gevinst for os, fastslår Jakob Andreasen.

Rikke Iversen selv er også glad for, at hendes fremtid for de kommende år er på plads, og nyder at både uddannelse og tophåndbold kan forenes, om end hun også konstaterer at det til tider kræver en del planlægning og velvillige medstuderende samt en klub der også har forståelse for livet som studerende.

– Med forlængelsen har jeg fået en sikkerhed for, hvor jeg skal fortsætte min udvikling de kommende år, samtidig med at jeg også kan gøre min uddannelse som lærer færdig, så det har også haft stor betydning for mit valg. Det er bestemt ikke lige nemt hele tiden, at få tingene til at gå op, men jeg har heldigvis nogle meget forstående lærere på seminariet, der tager store hensyn til mig, og så er jeg også i en studiegruppe, der også hjælper mig meget, blandt andet ved at optage flere af lektionerne for mig på video, siger Rikke Iversen og tilføjer:

– Silkeborg-Voel er også gode til at tage hensyn, så jeg er virkelig glad for, at det langt hen ad vejen kan hænge sammen, men der er dog ingen tvivl om, at min førsteprioritet er håndbold, og det ved mit uddannelsessted også godt, og også derfor er jeg glad for, det hensyn de tager til mig.

– Jeg synes det ser spændende ud med det hold vi har lige nu, og med de forlængelser der allerede er kommet, så var jeg slet ikke i tvivl om, at det er helt rigtigt at fortsætte, fordi grundstammen jo allerede er på plads til næste sæson, og det har været vigtigt for mig, siger Rikke Iversen.