Tirsdag aften tog et kampberedt Voel hold imod Kolding IF, jeg havde på forhånd ikke levnet Voel de store chancer, men den tanke var pigerne totalt ligeglade med og tusinde tak for det.

Efter få min. af første halvleg åbner Voel scoringen med et fantastisk kontra mål. Super flot udkast af Johanne Knudsen og efterfølgende scoring af Signe Krogh overrumpler totalt Kolding. Voel tager derefter føringen i de første 10 min. Herefter får Kolding reduceret og kommer endda foran med et enkelt mål inden Voel igen sætter sig på kampen. I denne del af halvlegen er det især Mikkel, Calmer og Dalmose der køre rundt med Kolding i angrebet. Og efter de første 30 min. står der 15 – 13 på tavlen, ja sku, fantastisk indsats.

Anden halvleg, Voel kommer ikke i gang som man sluttede. Chancerne er der masser af, men de blev på det skammeligste brændt på Koldings keeper. Den samme som man skød i stykker i de første 30 min. 7 min og 10 sek. skulle der gå før end Voel kom på tavlen og da var stillingen lige. Kolding beslutter sig for at mandsopdække Dalmose, det slår Voels spil lidt i stykker. Men så laver Voels træner en geni streg, ud med Dalmose og så stepper resten af holdet op i et fantastisk gear. Voel står fantastisk i forsvaret og Johanne tager fra i målet, hvilket giver følgende resultat. Voel smadre Kolding med kontra løb, Kolding får ikke et ben til jorden og pludselig er Voel foran med 4 med godt 10 min. igen. Voel har virkelig tur i den i denne periode, det er en fryd at se, men så sker der et eller andet helt hallo. Ind kommer Dalmose igen og Voel går i sort. Den disposition forstår jeg intet af, vil vi ikke vinde ? Lige så genialt som det var at tage Dalmose ud pga. mandsopdækningen lige så skidt var det at sætte hende ind igen bare for at blive mandsopdækket igen. Kolding stepper op i angrebet og haler ind på Voel. Pyha det er alt for spændende det her. Ved fælles hjælp lykkes det i forsvaret og angrebet for Voel at holde stand, uret viser 29.30 og Voel er i angreb, Voel føre med 1. Dommerne som ikke har gjort sig voldsomt bemærket udover en kontroversiel dom i kamp, nemlig nedløbet af Voels højre fløj Sara Sølvsten, der skulle i mine øjne have været rødt kort lige på stedet. Har løftet armen, Voel afslutter, langt over mål. Såååå for den da da, skal vi virkelig give den ene point væk igen ?. Kolding starter ud fra eget mål der er ca. 15 sek. igen. Så tager et eller andet fat i Kolding spilleren, hun tyre bolden efter, formoder jer, en fri spiller, men heldigvis så snupper Voels Mikkel bolden. Det bliver det sidste i denne kamp. Kampen ender 26 – 25.Voel vinder på fantastisk flot fight og spillerne er helt vildt.

Respekt for Kolding, de gjorde hvad de kunne, men i aften var Voel for hurtige for dem. Igen og igen slå Voel til og det sled Kolding op. Hele Voel holdet skal have et kæmpe skulder klap for deres fantastiske indsats. De stod virkeligt sammen i aften. Johanne tog nogle vigtige bolde i målet, men hun fik også fantastisk hjælp fra sit forsvar. Hun skal dog lige nævnes for at snuppe en fri løber og et straffekast. Der er en fantastisk “djævel” i Voel forsvar, hun må være rigtig træls at bokse imod når hun stepper op som hun gjorde i aften. At hun så score et par mål og laver næst flest assist, bla. flere smukke afleveringer til kontra løbet gør kun hendes indsats så meget flottere. Nikoline Jeppesen er navnet, Niko jeg er fuldstændig vild med din indsats i aftens kamp. I angrebet skal nævnes: Sølvsten, Dalmose, Mikkel, Krogh og dagens spiller. Ja der er tale om spilleren der lavede kampens flotteste mål. Bare du dog ville hidse dig op og stige til vejrs og klaske bolden i netmaskerne noget mere, jeg er så sikker på at du kan. Hvem det er jeg snakker om ? Jamen der er i mine tanker set ingen tvivl, Helene Calmer er navnet. Calmer var en solid klippe i forsvaret og en fantastisk flot afslutter i angrebet.

Tilbage til kampens to dommere. Da de er færdige med at forklare en Kolding spiller hvorfor de har dømt som de havde. Spørger jeg hvorfor de ikke gav det røde kort i den før omtalte situation. Og jeg får et ordentligt svar, set ud fra deres vinkel. Jeg er ikke enig, da jeg mener at Voel spilleren udsætte for unødvendig fare, men jeg har stor respekt for at de giver sig tid til på en ordentlig måde at give mig en forklaring. Ja der var lidt jeg ikke er enige med dem i. I aftens kamp, men mon det ikke var til begge sider denne aften.

Silkeborg Voels mål og redninger er lavet af: Cecilie Dalmose 6, Helene Calmer 5, Sara Sølvsten og Signe Krogh 4, Nikoline Jeppesen, Mathilde Strunge og Kathrine Mikkelsen 2, Pernille Papsø 1 + 13 (1) redninger af Johanne Knudsen.

Vurdering af hallen: 4* (Hyggelig og brugbar med speaker)

Vurdering af dommerne: 4* (De udviser overskud ved at forklare spillere og andre hvad de dømmer)

Vurdering af publikum: 4* (Fantastiks opbakning af de få voligans der var til stede)

 

Kampen er set og vurderet af  Verner Sørensen

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com