Ligapigerne var i de første 40 minutter af mandagens opgør mod Team Tvis Holstebro ganske godt med, men i kampens sidste 20 minutter trak hjemmeholdet stille og roligt fra, og kørte en sejr på 24-19 hjem. Men hvorfor kunne Voel ikke lige hænge på?

– Silje Solberg står en brandkamp, og det bliver afgørende. Det presser os så meget, at det bliver svært, og pludselig er vi bagud med tre. Vi får ikke rigtig fundet de ressourcer, der skal til i vores angrebsspil. Vi spiller for meget til siden, og kommer ikke rigtig i fart i den afgørende fase. Holstebro spiller ikke nogen god kamp, og det var sådan en dag som i dag, vi skulle slå dem, men de har lige Silje Solberg, sagde en lidt skuffet Jakob Andreasen efter kampen.

Cheftræneren efterlyser også, at pigerne viser lidt mere attitude og får noget blod på knæene.

– Det er ok, at vi brænder nogle chancer, men så må man give noget mere, når man mister bolden. Vi producerer rigtig mange chancer, men får ikke bolden ind i kassen. Når vi får etableret forsvaret, så har vi rimelig styr på dem. Men det går galt, når de løber kontra. Her er vi bare ikke gode nok. Vi holder dem nede på 23 år, det er fint nok, men det er vores angrebsspil, der halter, mest af alt fordi Silje står utrolig godt. Hun er en verdensklassekeeper, som vi ikke får bragt ud af fatning i dag, siger Jakob Andreasen.

Til trods for nederlaget tager han noget med fra opgøret til fredagens kamp mod HC Odense.

– Det er en ny kamp på fredag, og vi må bare tage det bedste med fra i aften, og så få rettet på vores fejl, slutter Jakob Andreasen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com