De seneste to kampe i HTH GO Ligaen har vist sig som både ærgerlige og nervepirrende for Silkeborg-Voel, der var foran mod Team Esbjerg og Odense Håndbold i det meste af begge kampe, for alligevel at ende med at tabe med et enkelt mål.

– Det var de små marginaler, der var afgørende for, at vi ikke fik et eller to point med hjem fra de to kampe, for pigerne spillede godt og scorede mange mål. Og der er det vigtigt at se på pigernes kampgejst og frygtløse måde at gå til kamp på, selvom de vidste, at det ville blive svært at spille op mod to af ligaens bedste hold. Det er jeg rigtig stolt af, siger cheftræner Jakob Andreasen.

– Derfor er det vigtigt, at vi rejser os efter sådanne kampe og vender det til noget positivt, for vi har vist, at vi kan præstere godt med vores topmandskab, selvom vi må undvære tre bagspillere, der i øjeblikket er ude med skader. Vi har udviklet os og er blevet bedre i løbet af sæsonen, og hvis vi tager erfaringer med fra hver kamp, tror jeg, at vi kan få en rigtig flot sæson med mange point, siger Jakob Andreasen.

Jakob Andreasen lægger heller ikke skjul på forventningerne om en plads i top otte i HTH GO Ligaens gruppespil, så de igen kan spille med i slutspillet. Men i år spiller pigerne også om en plads videre i EHF Cuppens grundspil, og på lørdag gælder det E.S Besancon Feminin i JYSK arena.

Derfor var der heller ikke lang tid til at ryste skuffelsen over onsdagens nederlag af sig, for nu gælder det om at blive klar til lørdag.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com