Det kører godt for U16 ligaholdet for øjeblikket – og især for Jens Dolberg Plougstrup, som netop er blevet udtaget til U18 landsholdstruppen, som Claus Hansen står i spidsen for. De 23 drengene samles i Herning fra 4. – 7. april.

Jens har været inde omkring truppen tidligere, men en skade satte ham lidt tilbage, så han var lidt overrasket over udtagelsen.

– Jeg var jo med til talentsamlingen i efteråret, men måtte senere melde afbud på grund af min lille skade, så jeg er da lidt overrasket over, at jeg er med igen. Men de må have holdt øje med mig, og jeg snakkede da også med Claus Hansen i februar måned. Jeg havde måske ikke forventet, at jeg ville komme med, da vi er rigtig mange gode venstre backer lige nu. Men det er da rigtig dejligt at være med, fortæller Jens Dolberg Plougstrup.

Udtagelsen betyder for ham, at han får lyst til at give den en ekstra skalle i træningen.

– Det motivere da en til at gøre noget mere ved det, også på de lidt sure dage. Det er en god motivation, at man kan være med i landsholdstruppen, så jeg bliver bare ved med at gøre de ting, som betyder så meget for mig, fastslår en glad Jens Dolberg Plougstrup.

Udtagelsen kommer på et tidspunkt, hvor det også kører rigtig godt for drengene i ligaen.

– Det er dejligt, at vi har fået vendt tingene, så vi nu vinder de tætte opgør. Med lidt held kan vi godt gå hen og kvalificere os til DM. LIge nui stepper vi alle sammen op i truppen, og det er jo også med til at gøre mig bedre. Det er også mine holdkammeraters indsats, der gør at jeg bliver bedre, og der bliver lagt mærke til os, konstaterer Dolberg.

Han glæder sig til landsholdssamlingen – men lige nu gælder det først og fremmest finalen i liga cuppen, hvor han forventer at han og holdet kan nuppe pokalen, hvis de møder op med den rette indstilling til opgøret og virkelig går til den mod Randers HH på lørdag i Ikast.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com