Silkeborg-Voel har allerede forlænget med nøgleprofiler og hentet den norske verdensmester Stine Skogrand, og nu er der også aftaler på plads med Jette Hansen og Louise Lyksborg.

Endnu to etablerede ligaprofiler trækker i Silkeborg-Voels grønne trøje i næste sæson. Jette Hansen vender tilbage til Silkeborg-Voel, hvor hun før skiftet til Team Tvis-Holstebro var ligatopscorer. Louise Lyksborg skifter fra Viborg HK, hvor hun har spillet de sidste fire sæsoner.

– Det er spillere, der kan gå ind og gøre en forskel fra første dag. De kommer med en masse kvalitet og rutine, og så er de to team players, der passer perfekt ind på holdet både på og udenfor banen. Jeg er sikker på, at vi vil se et løft for alle spillere i hele truppen til træning og kamp. De forstærker vores kultur og jeg er glad for, at vi kan tiltrække spillere fra øverste hylde, forklarer cheftræner Jakob Andreasen.

Jette Hansen er en fintestærk og alsidig bagspiller med mange skudvarianter og et godt blik for sine medspillere. Hun kan spille alle pladser i bagkæden og har primært sine spidskompetencer i angrebet, men hun kan også dække op. Jette Hansen glæder sig til at vende tilbage til Silkeborg-Voel.

– Silkeborg-Voel lægger lige et lag mere på i forhold til tidligere sæsoner, og det ser rigtigt interessant ud. Det vil jeg meget gerne være en del af. Samtidig er det jo også en klub, som jeg har mange følelser for. Der er mange mennesker, jeg holder af i klubben og gerne ville arbejde sammen med igen, så på den måde var det et naturligt valg.

Louise Lyksborg er måske ligaens hurtigste spiller. Den afslutningssikre højre fløj er kontraspecialist, og hun er også meget kompetent i forsvaret, så det er en komplet spiller, der kommer til Silkeborg-Voel fra Viborg HK.

– Jeg glæder mig helt vildt. Jeg har brug for en ny udfordring, og det bliver fantastisk at være en del af Silkeborg-Voel, når vi sammen skal kæmpe os helt op i toppen af dansk håndbold. Der er allerede en god vinderkultur her, og den vil jeg være med til at udvikle sammen med mine nye holdkammerater og trænere i næste sæson, siger Louise Lyksborg.

Jette Hansen og Louise Lyksborg har begge skrevet kontrakter, der gælder i 2 år.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com