Efter denne sæson tager Silkeborg-Voel KFUM afsked med højre back Julie Jensen, der forlader klubben efter to sæsoner.

Julie Jensen skiftede kort før sæsonstart før sæsonen 2020/2021, hvor hun kom fra Herning-Ikast Håndbold. Her blev hun hentet ind som erstatning for Helene Kindberg, der var blevet ramt af en korsbåndsskade.

”Vi hentede Julie Jensen få dage før sæsonstarten 2020/2021. Man må sige, at Julie ikke behøvede megen tid på tilvænning, da hun fra første dag gik ind på højre back. Jeg husker stadig, at hun startede med en fantastisk kamp i JYSK arena, hvor hun endte som topscorer med otte mål mod Randers HK. Der er ingen tvivl om, at hun har kvaliteter, som er efterspurgte hos mange hold”, siger cheftræner Jakob Andreasen.

26-årige Julie Jensen siger selv: “Jeg har været rigtig glad for min tid i Silkeborg-Voel KFUM, og jeg er ærgerlig over, at det ikke fortsætter. Jeg ser tilbage på to gode sæsoner individuelt såvel som kollektivt. Jeg kommer til at savne de gode mennesker omkring klubben og pigerne på holdet, for der er ingen tvivl om, at det er nogle fantastiske holdkammerater, jeg har haft her. Jeg ønsker dem alle sammen alt det bedste både på og udenfor banen. Hvad fremtiden bringer, ved jeg ikke, men mon ikke der kommer noget i den ene eller anden retning.” 

I sidste sæson beviste Julie Jensen i den grad også, at hun er en spiller, der har sans for at score mål. Hun endte som holdets topscorer med 145 scoringer. I denne sæson er det blevet til 69 scoringer i foreløbigt 23 kampe

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com